Επιτυχίες για την Κολυμβητική Ομάδα Ν.Ο.Τριχωνίδας

Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Εξαιρετικές επιδόσεις και πολλά μετάλλια, πέτυχε ο Ναυτικός Όμιλος Τριχωνίδας, συμμετέχοντας στην Α΄φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης που διεξήχθη στα Ιωάννινα  στις 30-1 /7 /23. Η νεαρή αθλήτρια Μαριάννα Κατσαντώνη και ο Παύλος-Νεκτάριος Πασχέντης, με κοινές ρίζες από τα Καλύβια, πέτυχαν πολύ καλές διακρίσεις!

Ο Ν.Ο.Τριχωνίδας κατέκτησε την έβδομη θέση στην γενική βαθμολογία, την τέταρτη στους άνδρες και καλύτερη κολυμβήτρια των αγώνων αναδείχθηκε η Μαριάννα Κατσαντώνη για την επίδοση της στα 200 πρόσθιο με 2.44.36 συγκεντρώνοντας 604 βαθμούς. Η Μαριάννα είναι κόρη του Θανάση Κατσαντώνη από το Αγγελόκαστρο και της Μαρίας Κ. Μάη από τα Καλύβια.

Επίσης, ο 13χρονος Παύλος-Νεκτάριος Πασχέντης πήρε ένα χρυσό στα 50 μ.πεταλούδα, ένα χρυσό στα 100 μ. πεταλούδα και ένα ασημένιο στα 50 μ. ελεύθερο και έχει περάσει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης που θα γίνει στην Αθήνα. Είναι γιος της Διονυσίας Π. Δρακοπούλου – Πασχέντη, από τα Καλύβια.

Σε σύνολο 11 αθλητών (2 προ αγωνιστικά) η συγκομιδή μεταλλίων για το Ν.Ο.Τριχωνίδας ήταν 26 (10 χρυσά, 11 αργυρά και 5 χάλκινα).

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3 ΧΡΥΣΑ

ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ 2 ΧΡΥΣΑ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ

ΜΠΑΘΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 3 ΑΡΓΥΡΑ

ΜΠΑΘΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2 ΑΡΓΥΡΑ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ

ΣΑΛΑΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΣ 2 ΑΡΓΥΡΑ 1 1ΧΑΛΚΙΝΟ

ΡΙΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2 ΑΡΓΥΡΑ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ

ΠΑΣΧΕΝΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 2 ΧΡΥΣΑ 1 ΑΡΓΥΡΟ

ΜΠΑΘΑΣ ΦΙΛΛΙΠΟΣ 3 ΧΡΥΣΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ

Ευχόμαστε συγχαρητήρια  και καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές  και προπονητές της ομάδας στην συμμετοχή τους στην δεύτερη φάση, που θα διεξαχθεί 14 με 17 Ιουλίου, στην Αθήνα.