"Natural Products Agrinio": Το κατάστημα του Γ. Μουστρούφα που κάνει τη "διαφορά" στην διατροφή

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Στο πιο κεντρικό σημείο του Αγρινίου, στην πλατεία Δημοκρατίας, επί της οδού Ι. Σταϊκού 3, ο συγχωριανός μας Γιώργος Ανδ. Μουστρούφας και η σύζυγός του Μαρία Ασημακοπούλου, άνοιξαν εδώ και λίγες μέρες ένα νέο κατάστημα, το "Natural Products Agrinio", με φρέσκα βιολογικά φρούτα και λαχανικά, αλλά και με όλα τα απαραίτητα προϊόντα για το σπίτι!

Φτιαγμένο από δυο νέους ανθρώπους με μεράκι και γούστο, το "Natural Products Agrinio", ένα σύγχρονο καλαίσθητο οπωροπαντοπωλείο, διαθέτει στα καλαίσθητα ράφια και τους προσεγμένους πάγκους του, είδη μεσογειακής διατροφής με ποικιλία ντόπιων και διαλεχτών φρούτων και κυρίως με καλές και προσιτές τιμές!

Πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε για το "Natural Products Agrinio" από τη σελίδα του στο Facebook και το Instagram, αλλά σίγουρα μια επίσκεψη στον φιλόξενο χώρο του καταστήματος, όπου θα συναντήσετε τους πρόθυμους και εξυπηρετικούς ιδιοκτήτες του θα ήταν ότι καλύτερο, μιας και ο πελάτης θα μείνει σίγουρα ικανοποιημένος από την ποιότητα και την μεγάλη λίστα των προϊόντων.  

Το κατάστημα "Natural Products Agrinio" άνοιξε και σας περιμένει! Ευχόμαστε καλές δουλειές!

Πατήστε τον σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100092091698668