Ο νέος διευθυντής του Γυμνασίου Καλυβίων, Απ. Καραγεώργος

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Σε μια όμορφη εκδήλωση χθες Πέμπτη (15/06) στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Θέρμου, σε κλίμα συγκίνησης, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς, αποχαιρέτησαν με το τρόπο που αρμόζει, τον μέχρι πρότινος Διευθυντή του σχολείου κ. Αποστόλη Καραγεώργο, ο οποίος μετά από 6 χρόνια επιτυχούς παρουσίας του, μετατίθεται στο Γυμνάσιο Καλυβίων.

 «…γίναμε μια μεγάλη οικογένεια, ταξιδέψαμε σε όμορφες αλλά και δύσκολες μέρες, εσείς ήσασταν ο καπετάνιος και το καράβι μας έφτανε πάντα στην Ιθάκη του με γνώσεις, εμπειρίες, ευκαιρίες… Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα κύριε Διευθυντά μας και καλή επιτυχία στο καινούργιο σχολείο σας!» ήταν το μήνυμά τους.

Ο κ. Καραγεώργος, είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και όλα αυτά τα χρόνια είχε μεγάλη προσφορά με πολλές δραστηριότητες, στο Γυμνάσιο Θέρμου και σύντομα αναλαμβάνει τα νέα του εκπαιδευτικά καθήκοντα στα Καλύβια, στη θέση του επίσης άξιου συναδέλφου του, κ. Ευστάθιου Πίτσα.

Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Απρίλιο, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, δημοσιοποίησε, τους νέους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων με βάση τη σειρά κατάταξής τους στον κυρωμένο τελικό πίνακα επιλογής και τις δηλώσεις προτίμησής τους, ενώ η προβλεπόμενη θητεία θα είναι τετραετής (λήγει την 31η Ιουλίου 2027). Ο κ. Καραγεώργος υποχρεούται να αναλάβει υπηρεσία εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου, μετά από τη λήξη του τρέχοντος διδακτικού έτους 2022- 2023.