Δημήτρης Ν. Κοντογιώργος - Κώστας Σόμμερ, μια "δυνατή" φιλία

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Μια σχέση φιλίας πολλών χρόνων "συνδέει" τον Καλυβιώτη, Δημήτρη Ν. Κοντογιώργο με τον γνωστό ηθοποιό Κώστα Σόμμερ, οι οποίοι βρέθηκαν πρόσφατα στα νότια προάστια της Αθήνας και μεταξύ άλλων συζήτησαν για την υποψηφιότητα του διάσημου φίλου του στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο συμπατριώτης μας Δημήτρης Ν. Κοντογιώργος, που διαμένει με την οικογένειά του στην Αθήνα, δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στον ασφαλιστικό και τουριστικό κλάδο και μάλιστα τελευταία έχει δημιουργήσει ένα κατάλυμα στην περιοχή του Αμβρακικού κόλπου, στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Για τη συνάντησή του με τον Κώστα Σόμμερ, έγραψε συγκεκριμένα:«Εποικοδομητική και ευχάριστη η σημερινή ημέρα αφού συζητήσαμε την υποψηφιότητα του καλού μου φίλου Κώστα Σόμμερ, στην Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθηνών, με τον συνδυασμό του νυν Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Ο Κώστας είναι ένα καταπληκτικό και μορφωμένο παιδί, με πολύ όρεξη για δουλειά και μεγάλη εμπειρία στον κλάδο του, που γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα αλλά και τις καλλιτεχνικές, αθλητικές και πολιτιστικές ανάγκες του τόπου, αφού μεγάλωσε, ζει και διατηρεί επιχειρήσεις, στα νότια προάστια της Αθήνας. Με μεγάλη χαρά θα στηρίξω αυτή την υποψηφιότητα και θα συνεισφέρω όπου μπορώ, πάντα με γνώμονα το κοινό καλό και συμφέρον. Πάμε δυνατά για ένα καλύτερο αύριο και για μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα για όλους».

Ανταπαντώντας ο Κώστας Σόμμερ, ανέφερε:«Δημήτρη μου σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ, για τα καλά σου λόγια και την στήριξή σου, τιμή μου να έχω τέτοιους ανθρώπους δίπλα μου».

Αξίζει να επισημάνουμε ότι, ο Κώστας Σόμμερ σε παλαιότερη συνέντευξή του, σε ερώτηση για το αν οι πολιτικοί και ο ίδιος κατ΄επέκταση, μπορούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τους ψηφοφόρους, είχε πει:«Δεν ξέρω αν έχω να δώσω λύσεις, έχω όμως να προτείνω κάποια πράγματα που θα μας φέρουν πιο κοντά στη λύση. Ένα λιθαράκι πιο κοντά» και τόνιζε ακόμη ότι:«Πρέπει να μπουν στο τοπικό πολιτικό σκηνικό, αλλά και στο ευρωπαϊκό, παιδιά τα οποία βγαίνουν μέσα από την αγορά, μέσα από το δρόμο, που τον έχουν "μυρίσει" και τον έχουν "περπατήσει"! Νέα παιδιά τα οποία θα έχουν ζήσει στο "πετσί" τους τα προβλήματα και να ξέρουν όχι μόνο ότι πρέπει να γίνει κάτι, αλλά και το τι και πώς μπορεί να γίνει».

Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι, ο ηθοποιός Όλιβερ Κώστας Σόμμερ, που λατρεύει τα extreme sports και του αρέσει να παίρνει ρίσκα, το 2014 είχε κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στον Άλιμο, το 2019 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα Ένωση Κεντρώων, ενώ τώρα ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο του βήμα στην πολιτική και την αυτοδιοίκηση.