Το Αγρίνιο μπαίνει στο χάρτη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Στον χάρτη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ μπαίνει η πόλη του Αγρινίου, καθώς από 8 έως 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Agrinio beach volley cup, που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με τον ΓΦΣ Παναιτωλικό και αποτελεί έναν από τους σταθμούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΕΟΠΕ( Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης).

Επίσης, την Πέμπτη  8 Ιουνίου στις 12.00 μ.μ. ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου, Χρήστος Ζαρκαβέλης με τον Παναγιώτη Στεργίου- Πρόεδρο του ΓΦΣ Παναιτωλικού, εκπρόσωπο της ΕΟΠΕ και αθλητές θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου για τη διοργάνωση του 1ου Agrinio beach volley cup, στον  2ο όροφο του Δημαρχείου Αγρινίου.

Ένα εντυπωσιακό γήπεδο ετοιμάστηκε έξω από το γήπεδο Παναιτωλικού για να φιλοξενήσει τους συγκεκριμένους αγώνες, ενώ την όλη διοργάνωση έχει αναλάβει η North Area Beach Volley Circuit, που θα έχει συντελεστή 0,8 στην Πανελλήνια βαθμολογία, συνολικό χρηματικό έπαθλο 1.500€ ανά φύλο και είναι το τελευταίο τουρνουά OPEN (μαζί με της Ίου) πριν το πρώτο τουρνουά MASTERS στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη.

Οι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας αναμένεται να βρεθούν στο κέντρο του Αγρινίου και θα προσφέρουν όμορφο θέαμα στον κόσμο της πόλης που θα παρακολουθήσει τους αγώνες.

Το πρόγραμμα των  Αγώνων έχει ως εξής:

Τετάρτη 7/6/23

18:00 αγώνες προκριματικών γυναικών

 

Πέμπτη 8/6/23

9:00 αγώνες προκριματικών ανδρών

16:30 αγώνες ομίλων γυναικών

19:30 αγώνες ομίλων ανδρών

 

Παρασκευή 9/6/23

9:00 αγώνες ομίλων γυναικών

12:30 αγώνες ομίλων ανδρών

16:00 αγώνες ομίλων γυναικών

19:30 αγώνες ομίλων ανδρών

(οι ώρες μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με τη διάρκεια των παιχνιδιών)

 

Σάββατο 10/6/23

9:00    4 Προημιτελικοί γυναικών

follow 4 προημιτελικοί ανδρών

follow 2 ημιτελικοί γυναικών

follow 2 ημιτελικοί ανδρών

Τελικός Γυναικών

Τελικός Ανδρών