Το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακού, όπως το "έζησαν" δυο Καλυβιώτες

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

"Γεύση" και μοναδικές εικόνες από το σημαντικό ποδοσφαιρικό ντέρμπι του Ελληνικού πρωταθλήματος, μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά, το βράδυ της Τετάρτης 3 Απριλίου, οι συγχωριανοί μας Γεράσιμος Δ. Μπελεβώνης και ο Θανάσης Ι. Κερασιώτης, οι οποίοι έζησαν αξέχαστες στιγμές στη θερμή ατμόσφαιρα του γηπέδου Αγιά Σοφιά - ΟΠΑΠ Αρένα!

Από τα Καλύβια Αγρινίου, στην Αθήνα και τη Νέα Φιλαδέλφεια, ήταν ένα ταξίδι που ανέμεναν και προγραμμάτιζαν από καιρό οι δυο Καλυβιώτες, προκειμένου να παρακολουθήσουν έναν σπουδαίο αγώνα, μεταξύ των δυο ιστορικών συλλόγων που μετέχουν στα φετινά πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Περιήγηση στα μαγαζιά και τα μουσεία του γηπέδου, περιελάμβανε αρχικά το πρόγραμμα για τους Γεράσιμο Δ. Μπελεβώνη και ο Θανάση Ι. Κερασιώτη, που είδαν από κοντά το καινούργιο εντυπωσιακό γήπεδο της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, ανακατεύτηκαν με τους χιλιάδες φιλάθλους που προσέρχονταν με τα κιτρινόμαυρα κασκόλ και τις φανέλες με τον δικέφαλο αετό, για να υποστηρίξουν την ομάδα τους, σε μια καθαρά ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα!

Αντίστοιχες πολύχρωμες εικόνες είδαν οι δυο συμπατριώτες μας και στις εξέδρες του γηπέδου Αγιά Σοφιά - ΟΠΑΠ Αρένα, στην αναμονή για την έναρξη αλλά και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, με ιαχές, σημαίες, φωτινά εφέ, χρωματιστά καπνογόνα και συνθήματα που δονούσαν το στάδιο, με τους παίκτες των δυο ομάδων να τα δίνουν όλα για τη νίκη…

Αν και το τελικό αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο (0-0) και δεν υπήρχαν επινίκια, εντούτοις για τους συγχωριανούς μας Γεράσιμο Δ. Μπελεβώνη και Θανάση Ι. Κερασιώτη, το όλο ποδοσφαιρικό θέαμα και η εμπειρία του ταξιδιού τους, έστω και αν κράτησε λίγο, τους αποζημίωσε με το παραπάνω και τους ενθουσίασε! Μέχρι την επόμενη φορά βέβαια…