Η Άννα Πανταζοπούλου ερμηνεύει στην «Αγκαλιά Σου»

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Η Άννα Πανταζοπούλου, η οποία έχει ξεχωρίσει για την φωνή της και το ταλέντο της, εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την εταιρεία "Panik Records" και επιστρέφει δυναμικά στον χώρο της δισκογραφίας με ένα ολοκαίνουργιο ethnic pop τραγούδι που ¨ανεβάζει¨ την διάθεση με τίτλο: «Αγκαλιά Σου».

Το «Αγκαλιά Σου», σε μουσική και στίχους των Arcade, αποτελεί μια προσεγμένη παραγωγή, με την ιδιαίτερη και ξεχωριστή φωνή της Άννας Πανταζοπούλου! Η μελωδία του είναι εθιστική και ανεβάζει τη διάθεση, ενώ οι στίχοι του αφηγούνται μία ιστορία αγάπης που κατακλύζει την καρδιά του ακροατή. ¨Μυρίζει¨ παράδοση με σύγχρονα στοιχεία και έξυπνη ενορχήστρωση, ενώ συνοδεύεται επίσης από ένα ατμοσφαιρικό video clip, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λογοθέτη, προσφέροντας μία μοναδική εικόνα που αναδεικνύει την ερμηνεία της Άννας Πανταζοπούλου και το σκηνικό σε μία παραλία, μας μεταφέρει σε μια καλοκαιρινή στιγμή!

Η Άννα Πανταζοπούλου, μία από τις πλέον ταλαντούχες και τάχιστα ανερχόμενες τραγουδίστριες, έχει στο ενεργητικό της επιτυχημένες live εμφανίσεις, ενώ, τόσο η ίδια, όσο και το «Αγκαλιά Σου», έχουν ήδη αγαπηθεί από το TikTok.

Με την κυκλοφορία του «Αγκαλιά Σου», η Άννα Πανταζοπούλου είναι έτοιμη να κατακτήσει το κοινό και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική πορεία της, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να την ακολουθήσουμε σε αυτή τη μουσική περιπέτεια.

Ένα υπέροχο τραγούδι από τη ¨δική¨ μας Άννα Πανταζοπούλου, γεμάτο αρώματα και χρώματα Ελληνικά από την ωραιότερη εποχή του χρόνου!

Πατήστε στον σύνδεσμο για να δείτε το video clip:

https://www.youtube.com/watch?v=4Y7P4-RsUS4