Ο Βασίλειος Μαλεσιάδας υπ. βουλευτής Αιτωλ/νίας, με το Πατριωτικό Κίνημα "ΝΙΚΗ"

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Ο συμπατριώτης μας Βασίλειος Μαλεσιάδας από τον Άγιο Γεώργιο Καλυβίων κατέρχεται στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 21ης  Μαΐου 2023, ως υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα "ΝΙΚΗ", ενώ χθες Τρίτη  25 Απριλίου διοργανώθηκε ανοικτή προεκλογική εκδήλωση στο Αγρίνιο.

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, με κύριο ομιλητή τον Πρόεδρο της "ΝΙΚΗΣ", κ. Δημήτριο Νατσιό (Δάσκαλο-Θεολόγο –Συγγραφέα) ενώ παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές

Ομιλητές ήταν επίσης, ο κ. Ηλίας Θεοχαράκης, ο Βασίλειος Μαλεσιάδας και ο Ιωάννης Καμζέλας.

Η εκδήλωση στο Αγρίνιο του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος "ΝΙΚΗ", σύμφωνα με τους διοργανωτές, στέφθηκε με επιτυχία, ενώ παρευρέθηκαν στελέχη και φίλοι της παράταξης.

 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΛΕΣΙΑΔΑΣ

Ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Βασίλειος Μαλεσιάδας γεννήθηκε στο Αγρίνιο Αιτ/νίας, με καταγωγή από τη Μαλεσιάδα Βάλτου και τον Άγιο Γεώργιο Καλυβίων. Γεννήθηκε στις 31-05-1962.

Έζησε αρκετά χρόνια στα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και το Μεσολόγγι Αιτ/νίας και τα τελευταία χρόνια ζει στο Αγρίνιο.

Είναι έγγαμος και πατέρας έξι (6) παιδιών.

Απόφοιτος της Σχολής Ενωμοταρχών της Ελληνικής Αστυνομίας, υπηρέτησε   ως επικεφαλής ομάδων Δίωξης Ναρκωτικών, ομάδων Ειδικών  Αστυνομικών Δυνάμεων (Ο.Π.Κ.Ε. – Διμοιρίες) και τα τελευταία έτη ως Υποδιοικητής στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου. Για την υπηρεσιακή του δραστηριότητα έλαβε πλήθος ηθικών αμοιβών. Αποστρατεύθηκε το έτος 2022 με το βαθμό του Αστυνόμου Α’.

Κατά τη διάρκεια της υπηρεσιακής του πορείας εκπαιδεύτηκε σε ειδικά σεμινάρια που αφορούσαν θέματα δίωξης ναρκωτικών, δίωξης του κοινού  εγκλήματος,  εξερεύνηση τόπου εγκλήματος, δακτυλοσκοπίσεως,  αυτοάμυνα και αυτοπροστασία.

Γνωρίζει αγγλικά και ρουμανικά.

Υπήρξε για πολλά έτη αθλητής ποδοσφαίρου, προπονητής ποδοσφαίρου και δρομέας μεγάλων αποστάσεων. Συνεχίζει να είναι ενεργός αθλητής αγώνων δρόμου μεγάλων αποστάσεων.

Λαμβάνει μέρος σε δραστηριότητες που αφορούν κοινωνικά και εθνικά θέματα, καθώς επίσης και θέματα πίστεως.

Προσωπικές θέσεις:

Η μετάνοια και η προσευχή θα σώσουν την Ελλάδα και τον κόσμο όλο. Για την  έλευση της αλλαγής στην κοινωνία, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η αλλαγή του εσωτερικού κόσμου του καθενός μας.

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΜΖΕΛΑΣ

Ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Ιωάννης Καμζέλας, κατάγεται από το Λαμπίρι Αιτωλοακαρνανίας, όπου και γεννήθηκε το 1961 και διαμένει στην Δογρί Τριχωνίδας.

Είναι έγγαμος και πατέρας τριών τέκνων. Πρώην Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με την ειδικότητα Μηχανολόγου Μηχανικού Οχημάτων, από το 1989 έως το 2013 όπου συνταξιοδοτήθηκε.

Είναι απόφοιτος Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, με την ειδικότητα του Μηχανολόγου Μηχανικού Οχημάτων.

Υπηρέτησε τη θητεία του στη Σχολή Μηχανικού (ΣΜΧ) στο Λουτράκι ως εκπαιδευτής και στο 716 Τ.ΜΗΧ. στον Έβρο, από το 1982-1984.

Τεχνίτης Α στο 301 στρατιωτικό εργοστάσιο βάσεως με ειδικότητα μηχανικών οχημάτων από το 1976-1981.

Διετέλεσε ως κοινοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος για 24 συναπτά έτη στο Λαμπίρι Τριχωνίδας. Υπήρξε εκλεγμένο μέλος στο ΔΣ του ΤΟΕΒ Παραβόλας για 4 έτη. Συμμετείχε ως εκλεγμένο μέλος στη Β’ ΕΛΜΕ Αιτ/νιας. Ως εκπαιδευτικός συμμετείχε στο πρόγραμμα «Δαίδαλος» του ΕΙΝ και απέσπασε 7 βραβεία από τεχνολογικά έργα ευρεσιτεχνίας.

Συντάσσεται στον αγώνα της Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗΣ, καθώς μοιράζεται τις κοινές αρχές, αξίες και τα ιδανικά που οραματίζεται  για την Ελλάδα, μακριά από την κομματοκρατία, γυρίζοντας στα θεμελιώδη ιδανικά αυτών που αγωνίστηκαν και σύστησαν το Έθνος.

 

Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα "NIKH"

Με σκοπό τη ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας.

Βουλευτικές Εκλογές 2023

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το 2023 είναι έτος βουλευτικών εκλογών. Για μία ακόμη φορά ο ελληνικός λαός θα κληθεί να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και καθήκον, το οποίο αποτελεί θεμελιώδη αρχή του δημοκρατικού πολιτεύματος. Για μια ακόμη φορά ο ελληνικός λαός θα έχει την ευκαιρία να συλλογιστεί ελεύθερα και να αφουγκραστεί την καρδιά του, αν όντως επιθυμεί να αποτινάξει τον ζυγό της κομματοκρατίας, η οποία κατατρώγει τα σωθικά της Δημοκρατίας και άρα όλων των πολιτών.

Η πατρίδα μας η Ελλάδα, δεκαετίες τώρα, μολύνεται και διαλύεται από μία ανενδοίαστη κλειστή πολιτική φεουδαρχία. Από μία ολιγαρχική κομματική συντεχνία επαγγελματιών πολιτικών, η οποία διαρκώς περιφρονεί το Σύνταγμα, μετατρέποντας αυθαίρετα τα συμφέροντα του εκάστοτε κόμματος σε σκοπό του έθνους.

Σε αυτό το εκφυλισμένο «δημοκρατικό» σύστημα, όπου όλα κατ΄ ευφημισμόν λειτουργούν ομαλά, ο πολίτης ως εκφραστής της λαϊκής κυριαρχίας τίθεται στο περιθώριο και καθίσταται σταδιακά και σταθερά πολιτικά αδρανής και ανενεργός. Εκπίπτει σε ένα αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης και εθνικού εξευτελισμού.

Ο κοινωνικός και εθνικός διάλογος, η αρχαιοελληνική τέχνη του διαλέγεσθαι, η διαβούλευση, η ειρηνική ανταλλαγή και σύνθεση απόψεων έχουν εγκαταλείψει προ πολλού την Ελληνική Δημοκρατία.

Παράλληλα, σε αυτήν την κατρακύλα, ηθικοί αυτουργοί είναι πολλοί από εμάς· διότι ενώ  δεν συμμετέχουμε σε ανίερες δοσοληψίες με τους πολιτικούς και τα κόμματα, ωστόσο, απλώς παρακολουθούμε σιωπηλά τις πισώπλατες μαχαιριές στην πατρίδα μας και στην κοινωνία μας. Καταντήσαμε να ζούμε βουβοί θεατές σε μια αγνώριστη ψευτοελλάδα με την οποία ποτέ δε συμφωνήσαμε.

Όσοι θελήσουν να δούν με τα «άγρυπνα και ανοιχτά μάτια της ψυχής», θα αντικρίσουν τις παθογένειες και τις καταστρεπτικές συνέπειες ανεύθυνων πολιτικών. Η δημογραφική πανωλεθρία, ο εκμαυλισμός της κοινωνίας -και ειδικότερα των παιδιών- η διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, οι εθνικές προδοσίες, όπως το πρόσφατο ξεπούλημα της Μακεδονίας, η μέγγενη των μνημονίων και ο διεθνής διασυρμός της πατρίδος μας, η φυγή των νέων παιδιών στο εξωτερικό και το κρατικό παιδομάζωμα, που ονομάζεται δήθεν παιδεία, είναι ορισμένα μόνο από τα εθνικά δεινά. Αιτία είναι οι αποτυχημένες πολιτικές της κομματοκρατίας, η οποία, με αυταρχικό τρόπο εναλλάσσει στην εξουσία ομάδες συμφερόντων που τις ονομάζει κόμματα, τα οποία εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα και όχι τα εθνικά.

Ιστορικά και πανεθνικά, η Ελλάδα είναι η κιβωτός εκείνων των ιδανικών και αξιών, οι οποίες δίνουν νόημα και καταξιώνουν την ζωή του ανθρώπου. Μέσα σε αυτήν την κιβωτό φυλάσσεται η λυτρωτική διέξοδος για τον Ελληνικό Λαό, η αναστήλωση της Ρωμιοσύνης. Η ανάσταση της Ελλάδος που έχει φιλότιμο, αξιοπρέπεια, εργατικότητα, λεβεντιά, ανδρεία, φιλοπατρία και Πίστη στον Χριστό. Μιας Ελλάδας, η οποία είναι ζυμωμένη με αίμα και θυσία για την Ελευθερία και την Δημοκρατία.

Καμία επομένως ψήφος στους πνευματικούς και εθνικούς καταστροφείς μας. Είναι ηθικό χρέος προς τα ιερά οστά των προγόνων μας και αιώνιο δώρο προς τα παιδιά μας, να κρατήσουμε την Ελλάδα ελεύθερη, δημοκρατική και πνευματική όαση για όλη την ανθρωπότητα.

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα "ΝΙΚΗ", μετά από επίπονη προετοιμασία τεσσάρων περίπου ετών, με την βοήθεια του Θεού, είναι έτοιμο να λάβει μέρος στις επερχόμενες εκλογές. Συστρατευτήκαμε σε έναν ποιοτικό, σύγχρονο, σοβαρό και ενωτικό πολιτικό οργανισμό, πρόσωπα απ’ όλα τα στρώματα της κοινωνίας και τα επαγγέλματα, γιατί ονειρευόμαστε μία Ελλάδα ενωμένη, η οποία δεν φοβάται κανέναν εχθρό. Πιστεύουμε στο Θαύμα. Τα στελέχη και τα μέλη της "ΝΙΚΗΣ" εγκαταλείπουν τη σιωπή της εξέδρας και κατεβαίνουν στον στίβο της πολιτικής μάχης, με τη συνείδηση ότι ο δρόμος για την ΝΙΚΗ του Ελληνισμού, είναι δρόμος ανιδιοτελούς προσφοράς και θυσίας.

Η "ΝΙΚΗ" είναι η ελπίδα των Ελλήνων.

Το κακό θριαμβεύει μόνον όσο το καλό μένει άπραγο.

Η "ΝΙΚΗ" αναδεικνύει όλη την κρυμμένη ομορφιά της καρδιάς των Ελλήνων.

Η «ΝΙΚΗ» είναι η φωνή της μεγάλης σιωπηλής πλειοψηφίας των Ελλήνων.

"Εμπρός για την ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας"

 Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.