Ο ΠΑΟ Καλυβίων ηττήθηκε από την ΑΕ Παλαιοπαναγιάς

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Ο ΠΑΟ Καλυβίων συνεχίζοντας την προσπάθειά του στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας αγωνίστηκε σήμερα εκτός έδρας με την ΑΕ Παλαιοπαναγιάς και ηττήθηκε με 3-1, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Λυγιά Ναυπάκτου.

Ο ΠΑΟ Καλυβίων έπαιξε με ελλείψεις βασικών παικτών του ενώ και κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρξαν αρκετά προβλήματα τραυματισμών που επηρέασαν την απόδοση της ομάδας.

Ισορροπημένο παιχνίδι από τις δύο ομάδες, πιο εύστοχοι οι γηπεδούχοι στην τελική προσπάθεια και πετυχαίνοντας τρία τέρματα πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο ρυθμός του παιχνιδιού έγινε πιο έντονος μετά το πρώτο γκολ, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν εκατέρωθεν ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες και το παιχνίδι να αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Να σημειωθεί ότι, με δέκα παίκτες έμειναν οι γηπεδούχοι στο 19’ της αναμέτρησης, όταν ο Καραγιάννης αποβλήθηκε από τον κ. Λιόνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.

Φάσεις και γκολ:

3΄ ΓΚΟΛ: Ο Σανιδάς εκμεταλλεύτηκε αμυντικό λάθος πήρε την μπάλα και με εύστοχο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζώη.

20΄Σημαντική ευκαιρία με τον Σ. Τασούλη, ο οποίος σούταρε προς την εστία, όμως αποσόβησαν τον ¨κίνδυνο¨ οι αμυντικοί που κατάφεραν να απομακρύνουν τη μπάλα σε κόρνερ.

22’ Ο Παπαδόπουλος έφυγε μόνος στην αντεπίθεση, αλλά το σουτ που έκανε απέκρουσε σε κόρνερ ο Ζώης.

26΄ Καλή προσπάθεια του Ι. Ζώγα, ο οποίος δεν πρόλαβε από καλή θέση να σουτάρει αφού τον ¨πρόλαβαν¨ οι αμυντικοί και έδιωξαν σε κόρνερ.

30’ Ατομική ενέργεια του Ντζουμάνη από δεξιά περνώντας τρεις παίκτες δεν είχε θετική κατάληξη, καθώς το σουτ του «βρήκε» τελευταία στιγμή πάνω σε αμυντικό των φιλοξενούμενων και βγήκε πλάγιο άουτ.

36΄ ΓΚΟΛ: Πολύ καλή σέντρα του Π. Καρύμπα  ο νεαρός Γ. Καραλής με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το ¨παρθενικό¨ του γκολ στην κατηγορία και την ισοφάριση για την ομάδα του, σε 1-1.

40΄ Αντεπίθεση των γηπεδούχων με τον Δ. Ρισβά ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Ζώη,αλλά ο τελευταίος κατάφερε να αποκρούσει, στέλνοντας τη μπάλα σε κόρνερ. Για την συγκεκριμένη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν προς τον διαιτητή ότι, ο αντίπαλος επιθετικός ξεκίνησε την προσπάθειά του από θέση οφσάιντ.

43’ Ένα σουτ με εξωτερικό πλασέ του Καρύμπα έξω από την μεγάλη περιοχή πέρασε λίγο άουτ, όντας η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου.

53’ Ένα σουτ του Γιαννόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή «έφυγε» λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζώη.

57΄ Πολύ καλή μεταβίβαση του Π. Καρύμπα στην ¨πλάτη¨ της άμυνας, μόνος ο Σ. Τασούλης κινήθηκε ταχύτατα προς την αντίπαλη περιοχή με πολύ καλό σουτ πέτυχε γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι ¨Καλυβιώτες¨ θεώρησαν ότι ο επιθετικός τους παίκτης κινήθηκε από κανονική θέση και διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον διαιτητή.

62’ Δυνατό σουτ του Σ. Τασούλη μπλόκαρε δύσκολα στη δεξιά του γωνία ο Ζυγουρίτσας.

68΄ ΓΚΟΛ: Επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων και μεταβίβαση του Καποδίστρια στην ¨πλάτη¨ της άμυνας, με  τον Γ. Σανιδά να βγαίνει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα τον οποίο πλάσαρε εύστοχα, στέλνοντας τη μπάλα στο βάθος της εστίας (2-1)

77΄ΓΚΟΛ: Ο Δ. Σταυρόπουλος με ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια θέση, μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, ¨αιφνιδίασε¨ τον τερματοφύλακα Ζώη που ήταν εκτός θέσης, με τη μπάλα να πήγαίνει στο ¨γάμα¨ της εστίας  (3-1).

Διαιτητές της αναμέτρησης  ήταν οι κ.κ. Λιόνας – Βασιλόπουλος και Σπυρόπουλος.

ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης):

Π. Ζυγουρίτσας, Κ. Ντζουμάνης, Π. Χριστοδούλου (53΄ Π. Βαβάτσικος), Γ. Κυρίτσης (69΄ Δ. Σταυρόπουλος), Β. Καραγιάννης, Θ. Ντότσικας, Α. Γιαννόπουλος (79΄ Α. Δημόπουλος), Χ. Ράμμος, Α. Ρισβάς (69’ Μ. Μακρυκώστας),  Γ. Σανιδάς, Θ. Παπαδόπουλος (53΄ Ε. Καποδίστριας)

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (προπονητής Ανδρέας Κονδύλης)

Κ. Ζώης, Θ. Κόκκαλης, Κ. Αλεξόπουλος, Χ. Πατσαούρας, Ν. Καρασάββας, Χ. Ζαχαράτος, Γ. Καραλής, Γ. Αναστασίου, Σ. Τασούλης, Π. Καρύμπας, Ι. Ζώγας (61΄ Δ. Αναστασίου).