Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Γυμνάσιο Καλυβίων

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Ενόψει των Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκε το πρωί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Καλυβίων, με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα κάλαντα, από τους μαθητές του σχολείου.

Προηγήθηκε η προβολή της ταινίας «Ένα δέντρο, μια φορά», μια χριστουγεννιάτικη ιστορία, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά, που προάγει την οικολογική ευαισθητοποίηση και μεταδίδει επίκαιρα μηνύματα που αφορούν στη ζωή των περιθωριοποιημένων ατόμων στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις. Διασκευάστηκε σε μια ταινία τρισδιάστατων κινούμενων σχεδίων, παραγωγής ΕΡΤ 2009.

Ευχές για Καλές Γιορτές και καλή πρόοδο δόθηκαν από τον διευθυντή κ. Ευστάθιο Πίτσα και το εκπαιδευτικό προσωπικό, προς τους μαθητές και τους γονείς τους, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης μοιράσθηκαν δωράκια, γλυκίσματα και αναψυκτικά.

Να αναφέρουμε ότι, την Τετάρτη έγινε συνάντηση των εκπαιδευτικών με τους γονείς και τους κηδεμόνες των παιδιών, προκειμένου να γίνει ενημέρωση για τρέχοντα θέματα του σχολείου και την πρόοδο των μαθητών.

Ο Σύλλογος Καθηγητών και οι μαθητές -τριες του Γυμνασίου Καλυβίων σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά, με υγεία και χαρά!