Νύχτα Χριστουγεννιάτικη στις "Φραουλίτσες"  στο Αγρίνιο

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή του Προτύπου Βρεφονηπιακού Σταθμού "Οι Φραουλίτσες"  στις νέες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην περιοχή Γιανούζι & Ηρακλείτου, στο Αγρίνιο.

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας περιελάμβανε δυο γιορτές, την Βρεφική με τίτλο «Το πιο όμορφο δώρο» και κατόπιν μια βιωματική και διαδραστική παράσταση, από την κα Πασχαλία Βαφειάδου, ενώ τα μικρά παιδάκια έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό.

Και η δεύτερη γιορτή με τίτλο «Νύχτα Χριστουγέννων» όπου σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα τα παιδάκια ενσάρκωσαν αγγέλους, το Θείο Βρέφος και πολλά άλλα χριστουγεννιάτικα δρώμενα, με την καθοδήγηση της κας Αρχοντούλας Σαλωμίδη.

Επίσης, η αυλή του παιδικού διαμορφώθηκε σε ένα υπέρλαμπρο Χριστουγεννιάτικο χωριό με πάρα πολλές εκπλήξεις, μουσική και φυσικά, γλυκίσματα και αναψυκτικά για μικρούς και μεγάλους!

Και βέβαια, υπερηφάνεια, έντονα συναισθήματα και συγκίνηση, αλλά και μεγάλη χαρά, για εκπαιδευτικούς και γονείς που παρακολούθησαν τις εορταστικές εκδηλώσεις!

Ο Πρότυπος Βρεφονηπιακός Σταθμός "Οι Φραουλίτσες" σας εύχεται χαρούμενες γιορτές, υγεία, χαμόγελα και Ειρήνη σε όλο το κόσμο ! Σας ευχαριστούμε όλους! Και του χρόνου!