Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στη Γ΄ Κατηγορία της ΕΠΣΑ

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Ολοκληρώθηκε χθες 23/8 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, η διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής των σωματείων που είχαν δικαίωμα για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας περιόδου 2021-2022, με 9 μόνο σωματεία, μεταξύ αυτών και ο ΠΑΟΚ Καλυβίων, να καταθέτουν εντός της προθεσμίας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Τα σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή είναι τα κάτωθι:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ, ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ, ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ, ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2018, ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ και ΑΡΩΜΑ ΒΑΡΕΤΑΔΑΣ.

Ακόμη 23 σωματεία, κυρίως της Α΄ και Β΄ κατηγορίας, δήλωσαν συμμετοχή για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να γίνουν από την Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας οι κληρώσεις και η οι προκηρύξεις όλων των πρωταθλημάτων (Α΄, Β΄, Γ΄) οι οποίες θα ανακοινωθούν μετά την έκδοση των κανονισμών της Ε.Π.Ο. και την λήξη προθεσμίας των δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα.

Να σημειώσουμε ότι, εντός της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Διοίκησης του ΠΑΟΚ Καλυβίων με τον προπονητή Ανδρέα Κονδύλη, με τον οποίο θα συνεργαστούν και τη νέα χρονιά, προκειμένου να οριστεί η ημερομηνία έναρξης, καθώς και άλλα τρέχοντα θέματα που αφορούν την προετοιμασία της ομάδας.

Επίσης να αναφέρουμε τέλος ότι, η ομάδα των Καλυβίων, συμπλήρωσε φέτος 50 χρόνια παρουσίας (1971-2021) στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Αιτωλοακαρνανίας, γεγονός που σύμφωνα με πληροφορίες, θα εορτασθεί δεόντως με επετειακή εκδήλωση.