Το Χορευτικό Γυναικών Καλυβίων, χόρεψε στο Αγρίνιο

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα η τελετή λήξης χορευτικών τμημάτων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου (ΚΕΔΑ) με την συμμετοχή και του χορευτικού Γυναικείου τμήματος Καλυβίων, μια εκδήλωση που την παρακολούθησε αρκετός κόσμος, στην Κεντρική πλατεία Δημοκρατίας.

Παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί και λαϊκοί χοροί της πατρίδας μας, ενώ το χορευτικό του Γυναικείου τμήματος Καλυβίων, χόρεψε νησιώτικους χορούς υπό τις οδηγίες της χοροδιδασκάλου κας Γεωργίας Πούτα και με την εμφάνισή τους κέρδισαν το χειροκρότημα του κοινού.

Να σημειώσουμε ότι, η τελετή λήξης πραγματοποιείται στο τέλος της χρονιάς και συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα της ΚΕΔΑ από όλο τον δήμο Αγρινίου.

Στην χθεσινή εκδήλωση εμφανίστηκαν τα εξής χορευτικά τμήματα παιδικά και ενηλίκων: Χορευτικό τμήμα ¨Ηλιαχτίδας¨ ΚΔΑΠ ¨Αερόστατο¨ χορευτικό τμήμα Εργ. Κατοικιών, Αγ. Βαρβάρας, Γυναικών Καλυβίων, Παιδικά και εφηβικά τμήματα από τη Μεγ. Χώρα, Τριαντέϊκων, του 3ου, 7ου και 9ου Δημοτικών Σχολείων Αγρινίου κ.α.

Την Πέμπτη 6/6 στο προαύλιο χώρο των παλαιών καπναποθηκών Παπαστράτου, το εφηβικό χορευτικό τμήμα Καλυβίων, θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς.