Η Εθνική Παίδων U17 στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Χρήστος Γ. Μπελεβώνης: Ο πρώτος Καλυβιώτης ποδοσφαιριστής στα τελικά Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!!! Φωτογραφίες από τα επινίκια της ελληνικής ομάδας!!!

Η Εθνική Παίδων U17, στην οποία αγωνίζεται και ο νεαρός Χρήστος Γ. Μπελεβώνης (Παναιτωλικός) πήρε σήμερα μεγάλη νίκη κόντρα στο Κόσοβο και εξασφάλισε την παρουσία της στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Ιρλανδία (3 έως 19 Μαΐου 2019).

Η Εθνική Παίδων ήθελε μόνο νίκη κόντρα στο Κόσοβο στο τελευταίο παιχνίδι για την Elite Round που διεξήχθη στην Ελβετία. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Κεχαγιά επικράτησαν με 2-0 και προκρίθηκαν σαν δεύτεροι στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U17.

Η Εθνική μας ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και στο 20ο λεπτό κέρδισε πέναλτι με τον Τζόλη. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση κάνοντας το 1-0. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πίεσε για δεύτερο τέρμα και αυτό ήρθε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Ο Γροσίδης έκανε την ασίστ για τον Τζόλη που πέτυχε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Με αυτή τη νίκη η Εθνική Παίδων εξασφάλισε την παρουσία της στα τελικά του Euro που θα διεξαχθεί στην Ιρλανδία από τις 3 έως τις 19 Μαΐου.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ελλάδα: Τζολάκης, Τσάβος, Ασλανίδης, Καραμπέρης, Τζόλης, Σουρλής (80′ Κοτόπουλος), Αβεντισιάν, Παυλίδης, Γρόσδης (80′ Γροσδάνης), Καράκουτης (66′ Αρσενίδης), Λιάτσος (59′ Σιατούνης).

Κόσοβο: Μπίσινγκερ, Πατσόλι, Χασάνι (69′ Λ. Αβντίλι), Ζούμπερι, Μπεκάι (46′ Χάτζα), Μ. Αβντίλι (69′ Τούσα), Λοκάι, Κριέζιου, Ασλάνι, Χουσεΐνί (46′ Μπιλάλι), Σπάχιου.

H τελική βαθμολογία του ομίλου

1. Ισπανία 9

2. Ελλάδα 6

3. Ουκρανία 3

4. Κόσοβο 0

Φωτογραφίες: Χρήστος Γ. Μπελεβώνης

talentabout.gr