Στην Εθνική Ομάδα Παίδων ο καλυβιώτης Χρήστος Γ. Μπελεβώνης!

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Κλήση στην Εθνική Ομάδα Παίδων για πρώτη φορά και συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Τουρκία, πήρε ο νεαρός καλυβιώτης ποδοσφαιριστής Χρήστος Γ. Μπελεβώνης που αγωνίζεται στην U17 του Παναιτωλικού στη μεσαία γραμμή.

Πρόσφατα ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Βασίλης Γεωργόπουλος επέλεξε τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στο διεθνές τουρνουά AEGEAN CUP από τις 19 έως τις 26 Νοεμβρίου στην Τουρκία και ανάμεσα τους θα είναι ο Χρήστος Γ. Μπελεβώνης και ο συμπαίκτης του Αποστόλης Κωνσταντόπουλος .

Πρόκειται για μια σημαντική και τιμητική πρόσκληση, για τον 15χρονο Χρήστο Γ. Μπελεβώνη (2002), αφού αναμένεται να φορέσει τη φανέλλα με το εθνόσημο σε διεθνές τουρνουά, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και μια επιβράβευση των καλών εμφανίσεων του παίκτη στο πρωτάθλημα της Super League U17.

Υπερήφανος για την κλήση των δυο παικτών στην Εθνική Παίδων αισθάνεται ο προπονητής τους τα τελευταία 6 χρόνια στις ακαδημίες του Παναιτωλικού, Αλέξανδρος Ρήγας,  ο οποίος μας είπε ότι, νοιώθει μεγάλη χαρά και και μια ηθική δικαίωση για τα αποτελέσματα της σοβαρής δουλειά που γίνεται με όλα τα παιδιά στις ακαδημίες της αγρινιώτικης ομάδας.

Συγχαρητήρια στον νεαρό ποδοσφαιριστή Χρήστο Γ. Μπελεβώνη, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και να έχει καλή πρόοδο!