Η Άννα Πανταζοπούλου τραγουδά το «Καίγομαι και σιγολιώνω» και εντυπωσιάζει...

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Ένα από τα ομορφότερα παραδοσιακά τραγούδια ερμηνεύει με έναν συγκλονιστικό τρόπο η, Άννα Πανταζοπούλου, σε βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube.

Πρόκειται για το παραδοσιακό Πωγωνίσιο δημοτικό Ηπείρου «Καίγομαι και σιγολιώνω» που τραγούδησε πρώτος ο Δημήτρης Υφαντής, χάρη στον οποίο έγινε γνωστό σε όλη την Ελλάδα. Η Άννα Πανταζοπούλου έχει ξεχωρίσει για την υπέροχη φωνή της και τις διασκευές σε παλιά αγαπημένα τραγούδια.

Γεννημένη στο Αγρίνιο ξεκίνησε τις πρώτες της εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της περιφέρειας, αγαπά το έντεχνο λαϊκό τραγούδι και έχει έντονες επιρροές από παραδοσιακούς ήχους.

Η Άννα Πανταζοπούλου, έχει ξεχωρίσει με την “φρέσκια” παρουσία της στο ελληνικό πεντάγραμμο και όπως εξομολογείται η ίδια, στη φάση που είμαι ανακαλύπτω συνεχώς διάφορες πτυχές του εαυτού μου. Αναζητώ επιρροές από διάφορες συναισθηματικές φάσεις της ζωής μου, από γνήσια λαϊκά ακούσματα των γονιών μου, των παππούδων μου ακόμα και από πιο παραδοσιακούς ήχους. Επιπλέον φωνητικά ανακαλύπτω συνεχώς και άλλες δυνατότητες μου…

Δείτε το νέο της τραγούδι:

Άννα Πανταζοπούλου - Καίγομαι και σιγολιώνω

Στίχοι, Μουσική: παραδοσιακό δημοτικό Ηπείρου διασκευασμένο 

Πατήστε πάνω στον σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=sL9Q8GCiL2c&feature=share&fbclid=IwAR0XVq-ItrhTSTOtS0uVqMB1HSQg7PeE7cudWoDid85HzItFnDhgBX-J_xk

 

Πληροφορίες από το TheCaller.gr