Διαρρήξεις και κλοπές σε ιδιοκτησίες

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Λίγες ώρες πριν αλλάξει ο χρόνος είχαμε δυο περιστατικά κλοπών από άγνωστους δράστες στην περιοχή Καλυβίων, η πρώτη περίπτωση σε μια αγροτική αποθήκη και  η δεύτερη σε ένα κατάστημα.

Συγκεκριμένα, προχθές βράδυ άγνωστοι δράστες μπήκαν σε αποθήκη στην περιοχή «Καλαμόριζα» κοντά στη γέφυρα της ΔΕΗ στον Αχελώο και αφαίρεσαν εργαλεία, μια μικρή τηλεόραση, αλυσοπρίονο και χορτοκοπτικό μηχάνημα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Μάλιστα χθες βράδυ, ο συναγερμός που είναι τοποθετημένος στο χώρο, ειδοποίησε ηλεκτρονικά τον ιδιοκτήτη, ο οποίος έσπευσε στην περιοχή, αλλά δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο αγρόκτημα έχει γίνει στόχος διαρρηκτών το τελευταίο διάστημα.

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη προχθές τα ξημερώματα, όταν σε κατάστημα επί της κεντρικής οδού του χωριού μας, άγνωστοι δράστες έκοψαν από πλαϊνό παράθυρο το σιδερένιο προστατευτικό κάγκελο και εισήλθαν σε αυτό. Η λεία των διαρρηκτών ήταν κουτιά με γλυκά, ποτά από την κάβα και λίγα ευρώ από την ταμειακή μηχανή…

Να σημειώσουμε ότι, η μικρή επιχείρηση είχε ξαναγίνει στόχος αγνώστων και γι΄αυτόν το λόγο ο ιδιοκτήτης της είχε τοποθετήσει κάγκελα.

Για το συμβάν επιλήφθηκε το τμήμα Ασφαλείας της αστυνομίας το οποίο διενεργεί  την σχετική έρευνα.