Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων έπαιξε το πρώτο του φιλικό

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Φιλικός αγώνας προετοιμασίας έγινε σήμερα μεταξύ των Ελπίδων Αγρινίου και του ΠΑΟΚ Καλυβίων, στο βοηθητικό γήπεδο του ¨Εμιλέον¨ με τους δυο προπονητές να δοκιμάζουν σχήματα και να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των παικτών τους.

Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων που βρίσκεται στο αρχικό στάδιο των προπονήσεων, χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά, ενώ ο προπονητής Ν. Φαναριώτης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει πολλούς παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τελικό αποτέλεσμα 6-0 υπέρ των Ελπίδων.

Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν φέτος για να αγωνιστούν στην ομάδα των Καλυβίων είναι μέχρι στιγμής οι εξής:

Γερ. Παστρωμάς από τον Μεδεών Κατούνας

Β. Παπούτσης, αγωνίζονταν σε Πανδοκιμιακό και Απόλλων Δοκιμίου

Χρ. Πατσαούρας, από Κεραυνό Ποταμούλας

Π. Βασιλείου από τον Απόλλων Δοκιμίου

Χαρ. Κολέβρης από τον Άρη Πατρών

Γίνονται επίσης προσπάθειες για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, αλλά και 2-3 ακόμη ποδοσφαιριστών που θα είναι σε θέση να αγωνιστούν άμεσα στην ομάδα.

Οι προπονητές  στο σημερινό φιλικό χρησιμοποίησαν τους κάτωθι παίκτες:

Ελπίδες Αγρινίου (προπονητές Πάνος Τάγκαλος, Αλέξανδρος Ρήγας)

Τσιώλης, Ντζάλας, Γραμμενόπουλος, Πάτρας, Αυφαντόπουλος, Ρουπάκης, Χρήστου, Αυγέρης, Τσαμπάζης, Ρούπας, Ντόκας, Τόγιας, Μπραζιώτης, Κουτσομπίνας, Αυφαντής

ΠΑΟΚ Καλυβίων (προπονητής Νίκος Φαναριώτης)

Π. Ζαχαράτος, Β. Παπούτσης, Χ. Θεοχάρης, Χ. Πατσαούρας, Μουτσάι, Χ. Ζαχαράτος, Γ. Στρατόπουλος, Ν. Ρεπετσάς, Θ. Μπελεβώνης, Κ. Ψιλογιαννόπουλος, Αριστόπουλος, Κ. Στρατόπουλος, Γ. Αντωνόπουλος, Φρ. Χετάϊ, Γ. Αναστασίου, Ν. Αναστασίου, Γ. Παστρωμάς