Ωραία εμφάνιση από το Γυναικείο Χορευτικό Καλυβίων

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Στην λαϊκή γιορτή που πραγματοποιήθηκε απόψε στην πλατεία Χατζοπούλου, στο Αγρίνιο, συμμετείχε το Γυναικείο χορευτικό τμήμα Καλυβίων (ΚΕΔΑ) το οποίο παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς και χειροκροτήθηκε ένθερμα από το κοινό.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα του ΚΑΠΗ Αγ. Κωνσταντίνου, Γυναικείο Χορευτικό Καλυβίων, Χορευτικό Εργατικών Κατοικιών Αγ. Βαρβάρας και το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨Πρόοδος¨ Δοκιμίου.

Το Γυναικείο χορευτικό τμήμα Καλυβίων (ΚΕΔΑ) με την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κας Γεωργίας Πούτα,παρουσίασε χορούς της Θεσσαλίας.

Το άνοιγμα της γιορτής έγινε από την κα Τζοάννα Μπόμπολου, μέλος του Δ.Σ. του Παναιτωλοακαρνανικού Συλλόγου Γυναικών, ακολούθησε σύντομη ενημέρωση για το Λαογραφικό Μουσείο, από την Πρόεδρο κα Μαίρη Χρυσικοπούλου, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κα Μαρία Παπαγεωργίου.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Λαογραφικό – Ιστορικό – Φιλολογικό Μουσείο Αιτωλοακαρνανίας, τον Παναιτωλοακαρνανικό Σύλλογο Γυναικών και τον Σύλλογο «Οι φίλοι του Λαογραφικού Μουσείου Αιτωλοακαρνανίας» σε συνεργασία με τον δήμο Αγρινίου.

Να αναφέρουμε επίσης ότι, το Γυναικείο χορευτικό τμήμα Καλυβίων, αναμένεται να λάβει μέρος την επόμενη Δευτέρα 24 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, στις φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις «Δοκίμεια 2019», στο Δοκίμι.