Ψηλά η Ελληνική σημαία και οι ελληνικές γεύσεις… στην Αμερική

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Η Ελληνική σημαία κυματίζει περήφανα στο μακρινό Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνα, πάνω στις καντίνες της μικρής επιχείρησης υπό τον τίτλο «My Big Fat Greek Trailer» που έχουν μαζί, ένας Έλληνας με καταγωγή από τα Καλύβια, ο Πάνος Κ. Κακαζιώτης και ένας Αμερικανός, ο Ντέιβιντ Λεόν, οι οποίοι νοιάζονται για τον ελληνικό πολιτισμό και την προώθηση των ελληνικών γεύσεων στην Αμερική!

Πρόσφατα μάλιστα η ¨αυτοκινούμενη¨ επιχείρηση ψηφίστηκε στην πόλη Τσάρλεστον για τον καλύτερο και γευστικότερο ελληνικό γύρο της περιοχής!

Επίσης σύντομα θα ξεκινήσει να λειτουργεί και το νέο ελληνικό εστιατόριο, το Bapkó Grill House (προφέρεται Var-ko, Βαρκό) με σεφ τον Ντέιβιντ Λεόν, γαμπρό της οικογένειας K. Κακαζιώτη, στο κέντρο του Τσάρλεστον, σε έναν ανακαινισμένο χώρο με τέσσερα άλλα εστιατόρια κοντά στην Αγορά της πόλης όπου θα σερβίρονται «αυθεντικά» ελληνικά πιάτα.

Η Ελληνική σημαία μένει πάντα ψηλά σε όλες τις πόλεις και στις εκδηλώσεις που σταθμεύουν οι καντίνες του «My Big Fat Greek Trailer» με τους ντόπιους Αμερικανούς πελάτες να μαθαίνουν την ελληνική κουζίνα, αλλά ταυτόχρονα βλέπουν την γαλανόλευκη να στέκεται ψηλά και τους ζωγραφισμένους αμφορείς, που τους υπενθυμίζουν την πανέμορφη Ελλάδα!