Πολύ καλός ο ΠΑΟ Καλυβίων στο φιλικό με ΑΟ Σκουτεράς

Αν και οι δυο ομάδες βρίσκονται ακόμη στο στάδιο των προπονήσεων και της προετοιμασίας για το νέο πρωτάθλημα, εν τούτοις τα φιλικά δείχνουν ως ένα βαθμό την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών και εξάγονται χρήσιμα συμπεράσματα για τους προπονητές.

Αγωνιστικά στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟ Καλυβίων προηγήθηκε με 2-1, αρχικά ο Π. Καρύμπας με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το πρώτο γκολ, ισοφάρισε κατόπιν ο Βλαχογιάννης με εκτέλεση πέναλτι, ενώ το 2-1 πέτυχε για τους γηπεδούχους ο Κουτσιαύτης.

Στο β΄ μέρος οι Καλυβιώτες ήταν ¨καταιγιστικοί¨ και με καλό ποδόσφαιρο πέτυχαν πολλά γκολ, ενώ η ομάδα της Σκουτεράς έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη δουλειά για να βελτιωθεί η απόδοσή της, ενώ μετά το 45΄αγωνίστηκε με πολλούς νεαρούς και άπειρους παίκτες.

Για τον ΠΑΟ Καλυβίων σκόραραν οι Καρύμπας, Κουτσιαύτης, Τσοπανάς, Τασούλης, Στρατόπουλος, Καραλής και Ζαχαράτος.

Η σύνθεση του ΠΑΟ Καλυβίων (προπονητής Ανδρέας Κονδύλης)

Π. Σαμαράς, Χρ. Χετάϊ, Χρ. Πατσαούρας, Ν. Καρασάββας, Πολίτης, Τσοπανάς, Χρ. Ζαχαράτος, Π. Καρύμπας, Ν. Μυγδάκης, Κουτσιαύτης, Γ. Στρατόπουλος

Αγωνίστηκαν επίσης οι:

Ζώης, Αλεξόπουλος, Γ. Αναστασίου, Σ. Τασούλης, Αν. Μακρής, Γ. Καραλής

Αρχική σύνθεση του ΑΟ Σκουτεράς (προπονητής Γιώργος Αρμύρας)

Παπαϊωάννου, Κωστόπουλος, Τασούλης, Πιστιόλης, Β. Κοκώνης, Ν. Κοκώνης, Γρίβας, Βλαχογιάννης, Καραγεώργος Κ. Τασούλης, Χ. Γρίβας.

(φωτογραφία αρχείου)