Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Με επιτυχία διεξήχθη το 2ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Αγρινίου, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου. Έλαβαν μέρος η Χορωδία "Αγία Σκέπη" Αγρινίου, η Χορωδία ΦΑΡΟΣ Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Μουδανιών, η Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Προικονήσου και η Χορωδία Παλιουρίου "ΘΕΡΑΜΒΟΣ".

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Τασούλη ο οποίος πέτυχε πέντε γκολ, ο ΠΑΟ Καλυβίων συνέντριψε με 6-2 την Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς, το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο Καλυβίων. Με τη νίκη αυτή οι "Καλυβιώτες" πήραν βαθμολογική "ανάσα", ενώ οι φιλοξενούμενοι "έπεσαν" στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων "Δήμητρα" σήμερα Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, σε ειδική συνεδρίαση που διεξήχθη στο κτίριο της Κοινότητας Καλυβίων, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, βάσει των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών που έγιναν τη προηγούμενη Κυριακή (26/11).

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Ενημερωτική εκδήλωση ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια και Εθνική Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρίες, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου, με πρωτοβουλία του Συλλόγου ΑμεΑ Π.Ε.Αιτωλοακαρνανίας «Απόστολος Λούκας» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Νεφροπαθών Αιτ/νίας, Σύλλογο Θαλασαιμικών Αγρινίου και το Σωματείο Ατόμων με Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου (Ι.Ν.Φ.Ε .) Αιτ/νίας.

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Μια υπέροχη γιορτή για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στήθηκε χθες Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Στάμνας Μεσολογγίου, δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Η εκδήλωση αποτέλεσε ευγενική χορηγεία και έμπρακτη πράξη αγάπης προς τον γεννέθλιο τόπο, την Σταμνά, του δικηγόρου και επιχειρηματία, κ. Σωτήρη Μπούρου, μια εκδήλωση πολιτισμού που έδωσε χαρά σε παιδιά και μεγάλους!