Προσφορά της Alpha Bank προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε σχολικά είδη

Στα πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, οι εργαζόμενοι της Τράπεζας Alpha Bank από το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι, τη Ναύπακτο, την Αμφιλοχία, τη Βόνιτσα, τη Λευκάδα κ.α. προχώρησαν σε μια αξιέπαινη εθελοντική πρωτοβουλία με σκοπό τη συλλογή σχολικών ειδών για την υποστήριξη παιδιών που φιλοξενούνται στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Χάρη στη συμμετοχή των εργαζομένων και των εθελοντών της Τράπεζας, συγκεντρώθηκαν συνολικά στο κεντρικό κατάστημα στο Αγρίνιο, 30 χαρτοκιβώτια με τετράδια, τσάντες, κασετίνες και γραφική ύλη τα οποία παραδόθηκαν ήδη στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης, ο Διευθυντής του κεντρικού καταστήματος Αγρινίου κ. Κώστας Κοκολιός και η εκπρόσωπος του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου Alpha Bank, κυρία Πικραμένου.

Παραβρέθηκε η υπεύθυνη της Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κυρία Νεκταρία Φελέκη, η οποία ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό της τράπεζας για την κοινωνική τους ευαισθησία και την προσφορά τους και τους κάλεσε επίσης να επισκεφθούν την Ημερήσια Φροντίδα που βρίσκεται στα Καλύβια Αγρινίου.

Να αναφέρουμε ότι, η κοινωνική προσφορά της Τράπεζας Alpha Bank συμπληρώνει την επιχειρηματική της δράση ενώ μέσα από ένα ποικίλο χορηγικό πρόγραμμα, μαζί με την ισχυρή δέσμευση σε συνεργασία με το Ανθρώπινο Δυναμικό της συνδράμει τις τοπικές κοινωνίες, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει στενότερη συνεργασία με την πολιτεία, τις κανονιστικές αρχές, τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, τους Πελάτες και τους Μετόχους της.

Φωτογραφίες: PHOTO Μπερερής (Αγρίνιο)