Μια υπέροχη συναυλία  για "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

Η καταπληκτική φωνή της Άννας Κατσούλης, συγκίνησε και συνεπήρε το κοινό με την ζεστή και αισθαντική της φωνή, με τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο, παλιών και σύγχρονων συνθετών, ενώ το μουσικό ηχοσύνολο "Ηχαγωγός" και οι εξαίσιοι μουσικοί που το αποτελούσαν,  γέμισαν με όμορφα ηχοχρώματα την αίθουσα και κέρδισαν το ζωηρό χειροκρότημα των θεατών που βρέθηκαν στον Δημοτικό Κινηματογράφο ¨Ανεσις¨.

Παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Αγρινίου, κα Μαρία Παπαγεωργίου, επίσης το προσωπικό από την Ημερήσια Φροντίδα "Το Χαμόγελο του Παιδιού" που βρίσκεται στα Καλύβια, καθώς και η οικογένεια του συγχωριανού μας Γιώργου Διώτη, όλοι φανερά συγκινημένοι από την οδυνηρή και απρόσμενη απώλεια του Παναγιώτη, αλλά και ταυτόχρονα λυτρωμένοι από τα παρηγορητικά λόγια και την θαυμάσια συναυλία της Άννας Κατσούλη.

Η συγκεκριμένη μουσική εκδήλωση υπό τον  τίτλο, "Κάθε νότα μου για σένα", είχε την υποστήριξη του Δήμου Αγρινίου.

Η ταλαντούχα καλλιτέχνης  Άννα Κατσούλη, έχει ιδιαίτερη αγάπη στα τραγούδια που γεννήθηκαν στις παλιές μουσικές μπουάτ και από μικρή τη μάγευε ο τρόπος με τον οποίο οι σκέψεις και τα συναισθήματα μετουσιώνονται σε νότες!

Αυτή την περίοδο ετοιμάζει την πρώτη δισκογραφική δουλειά της με 6 νέα τραγούδια, σε 3 από τα οποία υπογράφει και τους στίχους. Ο δίσκος πρόκειται να κυκλοφορήσει σε ένα μήνα περίπου και θα κυκλοφορήσει σε όλα τα δισκοπωλεία και ψηφιακά μαγαζιά.