Όμορφη εκδήλωση για τα πορτοκάλια, στο Δημοτικό Σχολείο

Χαιρετισμό για την γιορτή πορτοκαλιού απηύθυνε προς τους παρευρισκόμενους, η Διευθύντρια του σχολείου, κα Χαρά Χριστοδούλου, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκαν δράσεις, παιχνίδια και ζωγραφικά έργα των μαθητών του σχολείου.

Από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων μοιράσθηκαν στους επισκέπτες εδέσματα και γλυκίσματα με γεύσεις πορτοκαλιού, φρέσκοι χυμοί πορτοκαλιών, ενώ οι επισκέπτες διασκέδασαν με παραδοσιακούς χορούς και σύγχρονους μουσικούς ρυθμούς!

Η όλη οργάνωση ανήκε στην Σχολική κοινότητα Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων, στο Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής Δήμου Αγρινίου, ενώ συμμετείχαν η Τ.Κ. Καλυβίων, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων καθώς και το Νηπιαγωγείο Καλυβίων.

Παρευρέθηκαν οι, Σπ. Αδάμης, και Μ. Σαλμά, Αντιδήμαρχοι Αγρινίου, η Χρ. Κολοβός, Προϊστάμενος Πρωταβάθμιας Εκπαίδευσης, ο αιδεσιμώτατος Θ. Αθανασόπουλος, ο Τ. Σκαρμούτσος, αιρετός σύμβουλος ΠΥΣΠΕ Αιτωλ/νίας, οι παλιοί δάσκαλοι του σχολείου Χρήστος Πούλος και η σύζυγός του Ζαχαρένια, εκπρόσωποι από την Ημερήσια Φροντίδα Καλυβίων «Το Χαμόγελο του Παιδιού», από το Σύλλογο Γυναικών Καλυβίων και πολλοί κάτοικοι.

Φωτογραφίες: Γιάννης Αντωνόπουλος