Όμορφη εκδήλωση για τα πορτοκάλια, στο Δημοτικό Σχολείο

Category: Δημοτικό Σχολείο

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Μια πολύ ωραία εκδήλωση αφιερωμένη στα πορτοκάλια πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί  στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων, με την συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών και κατοίκων του χωριού μας.

Χαιρετισμό για την γιορτή πορτοκαλιού απηύθυνε προς τους παρευρισκόμενους, η Διευθύντρια του σχολείου, κα Χαρά Χριστοδούλου, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκαν δράσεις, παιχνίδια και ζωγραφικά έργα των μαθητών του σχολείου.

Από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων μοιράσθηκαν στους επισκέπτες εδέσματα και γλυκίσματα με γεύσεις πορτοκαλιού, φρέσκοι χυμοί πορτοκαλιών, ενώ οι επισκέπτες διασκέδασαν με παραδοσιακούς χορούς και σύγχρονους μουσικούς ρυθμούς!

Η όλη οργάνωση ανήκε στην Σχολική κοινότητα Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων, στο Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής Δήμου Αγρινίου, ενώ συμμετείχαν η Τ.Κ. Καλυβίων, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων καθώς και το Νηπιαγωγείο Καλυβίων.

Παρευρέθηκαν οι, Σπ. Αδάμης, και Μ. Σαλμά, Αντιδήμαρχοι Αγρινίου, η Χρ. Κολοβός, Προϊστάμενος Πρωταβάθμιας Εκπαίδευσης, ο αιδεσιμώτατος Θ. Αθανασόπουλος, ο Τ. Σκαρμούτσος, αιρετός σύμβουλος ΠΥΣΠΕ Αιτωλ/νίας, οι παλιοί δάσκαλοι του σχολείου Χρήστος Πούλος και η σύζυγός του Ζαχαρένια, εκπρόσωποι από την Ημερήσια Φροντίδα Καλυβίων «Το Χαμόγελο του Παιδιού», από το Σύλλογο Γυναικών Καλυβίων και πολλοί κάτοικοι.

Φωτογραφίες: Γιάννης Αντωνόπουλος