Επιτυχημένη η χοροεσπερίδα συλλόγων των Καλυβίων (φωτο)

Η εκδήλωση έγινε στο Emileon, σε συνεργασία των συλλόγων του ΠΑΟΚ Καλυβίων, του Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων «Δήμητρα», του Ιππικού Συλλόγου Καλυβίων, με την υποστήριξη της Τοπικής Κοινότητας Καλυβίων, ενώ περιελάμβανε τιμητικές βραβεύσεις, λαχειοφόρο αγορά με πολλά δώρα και ένα πλούσιο μουσικό εορταστικό πρόγραμμα.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών, κα Σοφία Χαμπαίου.

Χόρεψαν τα τμήματα παιδικό, εφηβικό και γυναικείο, των παραδοσιακών χορών Καλυβίων (ΚΕΔΑ), ενώ στη συνέχεια τιμήθηκαν για την προσφορά τους οι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ Καλυβίων, από το δήμαρχο Αγρινίου, κο Παπαναστασίου και τους χορηγούς της ομάδας, Κώστα Απ. Ζαπαντιώτη, Νίκο Μεσογίτη και Γιάννη Α. Φούκα.

Η εξαίσια λαϊκή ορχήστρα αποτελούνταν από τους: Σωτήρη Γκεβεντζέ (τραγούδι), τον Καλυβιώτη μουσικό, Ανδρέα Φούκα (κλαρίνο), Ηλία Στεφανίδη (μπουζούκι-φωνή), Αδάμ Κουτσουπιά (κιθάρα-φωνή), Θωμά Γκουρνέλο (πιάνο-φωνή), Μαριλένα Ευστρατίου (τύμπανα).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Καλαντζής, Γιάννης Φαρμάκης και Μαρία Παπαγεωργίου, ο υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Μάκης Χ. Μπελεβώνης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καλυβίων, Γρηγόρης Τσελεπής, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ, Κώστας Α. Ζαπαντιώτης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Καλυβίων, Νίκος Φαναριώτης και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως επίσης και αρκετός κόσμος.

Φωτογραφίες: Γιώργος Α. Πανταζόπουλος