Τοποθέτηση μπάρας στο χώρο του παρκινγκ

Η πρωτοβουλία και η χρηματοδότηση κατασκευής και εγκατάστασης της μπάρας ανήκει στον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρη Αναστασίου, αλλά και σε εθελοντές συγχωριανούς μας που βοήθησαν οικονομικά και με προσωπική εργασία.

Οι εργασίες τοποθέτησης ξεκίνησαν σήμερα το απόγευμα και αύριο θα τοποθετηθεί σήμανση, παράλληλα δε, η μπάρα που θα είναι περιστρεφόμενη, θα παραμένει κλειδωμένη τις καθημερινές και θα ανοίγει μόνο στις περιπτώσεις που αναφέραμε πιο πάνω.

Επίσης για τους πεζούς και για τις μητέρες που συνοδεύουν μικρά παιδιά, έχει προβλεφθεί να υπάρχει άνετη πρόσβαση στο χώρο αυτό, με ένα άνοιγμα δίπλα στην μπάρα.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Σήμερα υλοποιήσαμε και το τελευταίο στάδιο της περίφραξης τοποθετώντας την μπάρα στην είσοδο του παρκινγκ πίσω από την εκκλησία και το κοινοτικό κατάστημα με την βοήθεια εθελοντών πού τους ευχαριστούμε πολύ. Προχωράμε όλοι μαζί με αργά και σταθερά βήματα ώστε να ξαναδώσουμε πνοή στο χωριό μας».