Το τελευταίο ¨αντίο στον Στάθη Γ. Μπελεβώνη

Συντετριμμένοι από τον απροσδόκητο χαμό του Στάθη Γ. Μπελεβώνη, που απεβίωσε χθες σε ηλικία 85 ετών, ήταν η σύζυγός του Μάρω, τα δυο του παιδιά Γεράσιμος και Γιώργος, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του και οι συγγενείς του.

Η ταφή έγινε στο κοιμητήριο του παλαιού ναού Αγ. Νικολάου.

Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η ¨οικογένεια¨ του Παναιτωλικού, με παρόντα τον μεγαλομέτοχο Φώτη Κωστούλα και μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ, ο προπονητής Τραϊανός Δέλλας και πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Γενικός Διευθυντής, Γεράσιμος Χ. Μπελεβώνης και ο Γεν. Αρχηγός, Χρ. Κουτσοσπύρος, προπονητές των ακαδημιών, ενώ από τον ερασιτέχνη Παναιτωλικό παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Στεργίου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Επίσης μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, η Αντιπεριφερειάρχης Αιτ/νίας Χριστίνα Σταρακά, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Φαρμάκης και Ευθύμιος Γρίβας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καλυβίων, Γρ. Τσελεπής, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, Πάνος Μπεσίνης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑ, Τάκης Παπαχρήστος και μέλη της διοίκησης, καθώς επίσης και πολλοί παράγοντες του αθλητισμού, του επιχειρηματικού κόσμου και αρκετοί κάτοικοι του χωριού μας.