Το παγωτό του Γιάνη Βαρουφάκη στο «Συντριβάνι» παρέα με έναν καλυβιώτη!

Category: Διάφορα

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Το παγωτό του στο «Συντριβάνι» απόλαυσε προχθές το βράδυ μετά την ομιλία του στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ανάμεσα στην παρέα που κάθισε ο γνωστός πολιτικός, συνεβρίσκονταν και ο τέως Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων και γνωστός επιχειρηματίας, Σταύρος Λαϊνάς!

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών κουβέντιασε με τους θαμώνες του γνωστού καταστήματος, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις τοποθετήσεις του κ. Βαρουφάκη.

Ο συγχωριανός μας Σταύρος Λαϊνάς, μαζί με άλλους αγρινιώτες που συχνάζουν σε γνωστό καφέ επί της πλατείας Παναγοπούλου (Συντριβάνι) είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Γιάνη Βαρουφάκη και να ανταλλάξουν απόψεις για την πολιτική κατάσταση, για το νέο πολιτικό φορέα που  ετοιμάζει και είναι ήδη στα ¨σκαριά¨ αλλά και για τα φλέγοντα θέματα της οικονομίας.

Ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα «Συνείδηση» πως: «Αυτό που κάνουμε από την Αλεξανδρούπολη μέχρι το Αγρίνιο, από το Αγρίνιο μέχρι το Ηράκλειο και την Καλαμάτα είναι να προσπαθήσουμε να ξαναδώσουμε την ελπίδα σε ένα ελληνικό λαό ο οποίος νιώθει την αίσθηση παράλυσης μετά το 2015. Υπάρχει εναλλακτική πρόταση.

Πληροφορίες και φωτογραφίες από εφημερίδα ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (sinidisi.gr)