Διάκριση για τον Γιώργο Χ. Ψιλογιαννόπουλο στο 7ο Natural Mr Hellas

Ο Γιώργος Χ. Ψιλογιαννόπουλος, αγωνίστηκε πρώτη φορά σε τέτοιου είδους διαγωνισμό και κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση (1η) στην κατηγορία physique junior και την δεύτερη θέση (2η) στην κατηγορία physique men, αποτελώντας μεγάλη επιτυχία για πρωτοεμφανιζόμενο αθλητή στον χώρο του bodybuilding.

Ξεκίνησε ως ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ Καλυβίων, σπουδάζει γυμναστής Φυσικής Αγωγής και τα τελευταία δυο χρόνια γυμνάζεται και ασχολείται συστηματικά με το bodybuilding.

Όπως γράφουν τα Σερραϊκά Νέα, με τις καλύτερες των εντυπώσεων έπεσε η αυλαία για το 7ο Natural Mr Hellas, τον πανελλήνιο διαγωνισμό σωματοδομής που διεξήχθη χθες (26/05) στο Κλειστό Γυμναστήριο, στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων.

Το υψηλό επίπεδο συναγωνισμού, κράτησε αμείωτο μέχρι το τέλος το ενδιαφέρον του κόσμου που έδωσε το «παρών» στο Κλειστό. Πρωταγωνιστές της ημέρας, ήταν φυσικά οι υψηλού επιπέδου αθλητές απ' όλη την Ελλάδα, καθώς στο δεύτερο μέρος της διοργάνωσης κυριάρχησαν οι βραβεύσεις για τους νικητές όλων των κατηγοριών.

Τα εύσημα για την επιτυχία του διαγωνισμού, πηγαίνουν στους αδερφούς Γιαντζόγλου, ενώ τα βλέμματα πλέον στρέφονται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα γίνει στις 3 Ιουνίου, στην Τσεχία.

Όλοι οι αθλητές είχαν δικαίωμα συμμετοχής σε όλες της κατηγορίες, Natural Mr Ηellas ή Greek Natural Elite, ενώ στους 5 πρώτους νικητές δόθηκε χρηματικό έπαθλο.

Πολλά συγχαρητήρια στον Γιώργο Χ. Ψιλογιαννόπουλο και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την συμμετοχή του στο 7ο Natural Mr Hellas

Πληροφορίες: serraikanea.gr