Η ποδοσφαιρική πορεία του Δημήτρη Ζουλιώτη

Μάλιστα, ο Δημήτρης Ζουλιώτης μαζί με την αγαπημένη του Φωτεινή,  ετοιμάζονται τις επόμενες ημέρες να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, γαμήλια τελετή που θα πραγματοποιηθεί στα Ψαχνά Ευβοίας!

Διαβάστε πιο αναλυτικά το αφιέρωμα:

Ο Παναιτωλικός το 2001 δεν είναι σε καλή περίοδο και προσπαθεί να μαζέψει ταλέντα από το νομό. Έτσι φτάνει στο Αγρίνιο ο 17χρονος μέσος Δημήτρης Ζουλιώτης από τον ΠΑΟΚ Καλυβίων. Με την βοήθεια του Χρήστου Βασιλείου και του Βασίλη Αντωνιάδη μαθαίνει πολλά και εξελίσσεται σε ταλαντούχο δεξιό μέσο.

Ο Παναιτωλικός πέφτει στην Δ’ Εθνική αλλά ο ΟΦΗ έχει ενημερωθεί για το ταλέντο του και τον κάνει δικό του. Παίζει ένα χρόνο στον ΟΦΗ ’94, αλλά απαιτεί να γυρίσει στην πρώτη ομάδα. Αυτό δεν γίνεται και γυρίζει στον Παναιτωλικό, όπου πανηγυρίζει άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Το 2006 έχει πρόταση από τον Εθνικό Αστέρα και η θητεία του στην Καισαριανή είναι κομβική. Ο Καλίντ Καραμά τον μετατρέπει σε δεξιό μπακ, θέση που θα τον χαρακτηρίζει για το υπόλοιπο της καριέρας του. Από εκεί και πέρα κυνηγάει καλά συμβόλαια και περνάει από Μυτιλήνη και Κόρινθο, πριν βρεθεί το 2010 στα Ψαχνά. 

Όπου και να πηγαίνει η προσωπικότητά του ξεδιπλώνεται και στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια.

Ακολουθεί η Νίκη Βόλου, η Λαμία όπου ο κόσμος τον στήριξε πολύ. Τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε σε ομάδες που αντιμετώπισαν δυσκολίες και τώρα ψάχνει τον επόμενο σταθμό του για να ξεπεράσει τα 400 ματς πρωταθλήματος.

Μπορεί να μην έπαιξε ποτέ στην Σούπερ Λιγκ, η διάρκειά του όμως είναι μοναδική, ενώ στις πέντε από τις έξι τελευταίες ομάδες του, και σε έξι συνολικά φόρεσε περιβραχιόνιο. Μόνο στη Νίκη Βόλου δεν το φόρεσε, αν και ήταν στην τριάδα των αρχηγών και εκεί!

Το soccerbase.gr έχει καταγράψει μια μια τις παρουσίες του  και σας παρουσιάζει την καριέρα του με αριθμούς από το 2001 ως και σήμερα, που αγωνίζεται στις Εθνικές κατηγορίες.

Πηγή: soccerbase.info