Ο ΠΑΟ Καλυβίων ηττήθηκε εκτός έδρας, στην Γαβαλού

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Στον σημερινό εκτός έδρας αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Γαβαλούς, η ομάδα του ΠΑΟ Καλυβίων αγωνίσθηκε με αντίπαλο τον τοπικό Κεραυνό, από τον οποίο ηττήθηκε με 4-1, όμως να επισημάνουμε ότι οι Καλυβιώτες για σχεδόν ένα ημίχρονο έπαιζαν με 10 παίκτες, ενώ εξέφρασαν παράλληλα πολλά παράπονα για την διαιτησία.

Οι δυο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα στο σκορ για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και στα τελευταία λεπτά να επισφραγίζουν την προσπάθειά τους με δυο ακόμη γκολ, σημειώνοντας μια ευρεία νίκη. 

Γκολ και φάσεις

ΓΚΟΛ: Μετά από εκτέλεση κόρνερ με ωραία κεφαλιά ο Γ. Παπαευθυμίου σκόραρε για τη Γαβαλού, κάνοντας το 1-0.

11΄ ΓΚΟΛ: Πολύ καλή σέντρα του Π. Καρύμπα απο αριστερά, με κεφαλιά ο επερχόμενος Χρ. Κονδύλης ισοφάρισε σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

22΄ ΓΚΟΛ: Πολύ καλό σουτ του Γ. Παπαδόπουλου, η μπάλα στο απέναντι ¨γάμα¨ της εστίας του Ζώη, έγινε το 2-1.

48΄ Αποβολή με 2η κίτρινη του Π. Καρύμπα για επικίνδυνο τάκλιν σε αντίπαλο.

67΄ Αποβολή με 2η κίτρινη του Γ. Παπαδόπουλου, διότι έβγαλε τη φανέλα σε πανηγυρισμό.

87΄ ΓΚΟΛ: Από λάθος της άμυνας των Καλυβιωτών, επωφελήθηκε ο Γ. Παπαευθυμίου και τροφοδότησε τον Μουρτζιάπη ο οποίος με ωραία ενέργεια προσπέρασε δύο παίχτες και πλάσαρε εύστοχα για το 3-1.

90΄ ΓΚΟΛ: Μετά από έξοδο που επιχείρησε ο Ζώης, διώχνει την μπάλα από την περιοχή του, όμως ο διαιτητής διαπίστωσε παράβαση και έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κουρσάρης, γράφοντας το τελικό 4-1, υπέρ της ομάδας του. 

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Βλάχος, Λ. Καραπιπέρης και Γ. Κασβίκης.

Κεραυνός Γαβαλούς (Δημήτρης Λώλος):

Κατερινόπουλος, Κουλουκούρας Β. (60΄Κούτσιας), Τσιντζέλης, Χαραλάμπους, Κουρσάρης, Κουζέλης (60΄Μπουσδούνης), Παπαευθυμίου Γ. (89΄Λιόντος), Αλεξανδρής, Μουρτζιάπης (90΄Καλαντζής) Παπαδόπουλος, Παπαευθυμίου Θ. (60΄Βίβας).

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (προπονητής Ανδρέας Κονδύλης)

Κ. Ζώης, Ν. Μιγδάκης (46΄ Ν. Καρασάββας), Γ. Τίττης (86΄Καραλής), Αν. Πολίτης, Θ. Κόκκαλης, Π. Καρύμπας, Ι. Ζώγας, Χ. Ζαχαράτος, Χ. Τσοπανάς, Χ. Κονδύλης, Σ. Τασούλης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΕΡΑΝΤΖΗΣ