Εκπαιδευτική Ημερίδα στο Γυμνάσιο Θέρμου

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, στο Ημερήσιο Γυμνάσιο Θέρμου, πραγματοποιήθηκε Παιδαγωγική & Εκπαιδευτική Ημερίδα, Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Παιδαγωγικής Ευθύνης του Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου κ. Νάκου Κων/νου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας και τον Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Καζαντζή Χρήστο, με Θέμα: «Ο πολλαπλός ρόλος του Διευθυντή στη Σχολική Μονάδα».

Στη συνάντηση παρευρέθησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Κωσταντάρας Σπυρίδων, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Θέρμου κ. Κότσαλος Κων/νος, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Γιαννόπουλος Κων/νος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Καζαντζής Χρήστος, ο Πρόεδρος του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Ελλάδας κ. Παπαδάκης Σπυρίδων, ο Διευθυντής του ΚΕ.Δ.Α.ΣΥ κ. Ρισβάς Αθανάσιος, και ο Συντονιστής Ε.Ε κ. Νάκος Κων/νος.

Κατά την έναρξη ο Διευθυντής του Γυμνασίου Θέρμου κ. Καραγεώργος Απόστολος, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, και επισήμανε τη μετάβαση από τη διαδικτυακή στη δια ζώσης ενημέρωση και τη σπουδαιότητα της. Η εναρκτήρια εισήγηση έγινε από τον Συντονιστή Ε.Ε κ. Νάκο Κων/νο, και στη συνέχεια, έγινε ένας εποικοδομητικός διάλογος, με ανταλλαγές απόψεων, και μελέτες περιπτώσεων που αντιμετωπίζονται καθημερινά στις σχολικές μονάδες.

Στο τέλος της ημερίδας υπήρχε κέρασμα προσφορά του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου Θέρμου. Με το πέρας της ημερίδας έγινε παρουσίαση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θέρμου από τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου, και προέδρου της Εταιρείας φίλων Μουσείου και αρχαιολογικού χώρου Θέρμου κ. Χριστόπουλο Γεώργιο. Η ημερίδα έκλεισε με φαγητό κάτω από τα πλατάνια στην πλατεία Θέρμου.