ΕΠΣ Αιτ/νιας: Έγκριση πεπραγμένων του Δ.Σ. και Κύπελλο Ήθους στον ΠΑΟΚ Καλυβίων

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Κατά τη σημερινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΑ που έγινε στο Ενωσιακό Γήπεδο Μεσολογγίου, εγκρίθηκε ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της διοίκησης, ενώ το Κύπελλο Ήθους απενεμήθη στον ΠΑΟΚ Καλυβίων!

Το κύπελλο παρέδωσε το  μέλος της διοίκησης της ΕΠΣΑ, Γιάννης Αναστασίου, προς τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ, Γιώργο Καραθάνο, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΑ

"Στην ετήσια Γενική Συνέλευσης της Ενώσεως, που έγινε την 8/7/2020, εγκρίθηκε ο διοικητικός απολογισμός περιόδου 2019-2020 της Ενώσεως με ψήφους 33 ΥΠΕΡ, 26 ΚΑΤΑ και 4 ΠΑΡΩΝ.

Ο οικονομικός απολογισμός 2019 και ο προϋπολογισμός 2021 εγκρίθηκαν με ψήφους 41 ΥΠΕΡ, 7 ΚΑΤΑ και 15 ΠΑΡΩΝ. Επίσης το σώμα προχώρησε στην εγγραφή ενός νέου μέλους του ΑΙΑ ΑΛΥΖΙΑΣ και στη διαγραφή 7 μελών σύμφωνα με το άρθρο 27 παρ. 4 του Κ.Α.Π. (ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ, ΠΑΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ, ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, ΑΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ , ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ).

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση για τα πρωταθλήματα της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου".

Το θετικό στην χθεσινή βραδιά για το ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας ήταν η μεγάλη συμμετοχή των σωματείων στην γενική συνέλευση η οποία πραγματοποιήθηκε σε πάρα πολύ καλό κλίμα.

Τα σωματεία του νομού μας στήριξαν την διοίκηση του Τάκη Παπαχρήστου τόσο στον διοικητικό όσο και στον οικονομικό απολογισμό.

Επίσης, λίγο πριν την έναρξη της Γενικής συνέλευσης της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιήθηκε η απονομή των κυπέλλων στους πρωταθλητές της Ένωσης (για όσα σωματεία δεν παρέλαβαν τα κύπελλα στους αγωνιστικούς χώρους), η απονομή των οποίων δεν κατέστη δυνατή, εξαιτίας της ματαίωσης της ετήσιας εκδήλωσης της Ενώσεως, λόγω του COVID-19.

Αναλυτικά τα σωματεία που παρέλαβαν τα κύπελλα:

Α΄ Κατηγορία: ΑΕ Μεσολογγίου

Β΄ Κατηγορία: Ακαδημία Ευηνοχωρίου, ΠΑΟ Αγρινίου, Αμβρακικός Λουτρού

Γ΄ Κατηγορία: Άρης Αιτωλικού, ΑΟ Παναβρακικός Μπούκας

Πρωτάθλημα Κ14: Παναιτωλικός 1

Μετά από κλήρωση που έγινε, το σωματείο που θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣΑ στο Κύπελλο Ελλάδος, περιόδου 2020-2021, είναι η ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

Να αναφέρουμε ακόμη ότι, λίγο πριν την ολοκλήρωση της χθεσινής Γενικής συνέλευσης της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή βράβευση σε έξι (6) σωματεία τα οποία κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου είχαν λευκό «ποινικό μητρώο» με την απονομή του Κυπέλλου Ήθους.

Οι ομάδες που παρέλαβαν τα Κύπελλα ήταν: Αμβρακικός Λουτρού, ΠΑΟΚ Καλυβίων, ΑΕ Μακρυνειακός, ΑΟ Ζευγαρακίου, Αχελώος Νεοχωρίου και Ίναχος Βάλτου.

Πηγή: aitosports.gr