Ο Ανδρέας Φούκας με τους Dreamerz, στη Γιορτή Μουσικής

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Σε μια ωραία μουσική βραδιά ο καλλιτέχνης Ανδρέας Φούκας και το συγκρότημα Dreamerz, παρουσίασαν απόψε στον πεζόδρομο της Η. Ηλιού και στο αγρινιώτικο κοινό, ελληνικές και ξένες μελωδίες, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.

Ο συμπατριώτης μας Ανδρέας Φούκας, ενθουσίασε τους θεατές με τις φωνητικές του ικανότητες και επέλεξε να τραγουδήσει, μπαλάντες και έντεχνα, ενώ ήταν θαυμάσιος στο γνωστό ιταλικό τραγούδι Caruso, που έχει τραγουδήσει ο τενόρος Παβαρότι, ενώ προς το τέλος έκλεισε με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι…

Η συναυλία, βέβαια, στον πεζόδρομο της Η. Ηλιού ολοκληρώθηκε… απότομα λίγο μετά τις 12:30 π.μ. και έπειτα από καταγγελία πολίτη για ηχορύπανση, άνδρες τις αστυνομίας βρέθηκαν στο σημείο και διέκοψαν την εκδήλωση, με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί να δυσανασχετεί.

Ο αστυνομικοί ενημέρωσαν πως αυτού του είδους οι “ανοικτές” μουσικές εκδηλώσεις επιτρέπονται μέχρι τις 11 το βράδυ και πως οι ίδιοι απλά εφάρμοσαν το νόμο, αφού υπήρχαν τηλέφωνα πολιτών για διατάραξη.

Το συγκρότημα Dreamerz αποτελείται από τους:

Νεκτάριος Αποστολιώτης: Πιάνο

Γιάννης Νικολαΐδης: Μπάσο

Κωνσταντίνος Στάθης: Κιθάρα

Ανδρέας Βλαχογιάννης: Drums

Γιώργος Πολίτης: Φωνητικά

Έκτακτη συμμετοχή, Ανδρέας Φούκας: φωνητικά

Τέλος να πούμε ότι, οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την συμμετοχή τοπικών καλλιτεχνών, συγκροτημάτων, αλλά και της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρίνιου σε διάφορα σημεία της πόλης.