Ταβέρνα ¨Αρχονταρίκι¨ δυο σημαντικές διακρίσεις!

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Δύο σημαντικές διακρίσεις, Πιστοποιητικό Αριστείας 2020 στη διεθνή ιστοσελίδα μετρήσεων Sluurpy και ένα χρυσό βραβείο BGFA, που θεωρείται κορυφαία διάκριση για όλη την Ελλάδα, στην κατηγορία καλύτερη «Ελληνική Κουζίνα» απέσπασε φέτος η Ταβέρνα ¨Αρχονταρίκι¨ που βρίσκεται στον οικισμό Αγ. Γεωργίου Καλυβίων!

Οι ιδιοκτήτες της Ταβέρνας ¨Αρχονταρίκι¨ γράφουν σχετικά:

Ένα ακόμα Χρυσό Βραβείο για το 2020 και ένα Πιστοποιητικό Αριστείας από την ιστοσελίδα μετρήσεων Sluurpy!!!

Άλλη μια πρωτιά ως καλύτερη Ελληνική κουζίνα σε όλη την Ελλάδα!

Όπως και την περσινή χρονιά αποσπάσαμε πάλι... ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ!

Μέσα από τα Best Greek Food Awards ουσιαστικά επιβραβευόμαστε από τους ίδιους τους πελάτες μας, που ήρθαν, δοκίμασαν και έκριναν με τον μέγιστο θετικό βαθμό τις υπηρεσίες μας…

Οι μετρήσεις από τον θεσμό βραβείων BGFA, έγιναν κατά το διάστημα 1η Οκτωβρίου τον 2019 και ολοκληρώθηκαν στις 29 Φεβρουαρίου 2020.

Το ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ ξεχώρισε με απόλυτη διαφάνεια συγκεντρώνοντας το σύνολο χαρακτηριστικών, που το ώθησε και αυτή τη χρονιά (2020) σε Πανελλαδική Πρωτιά στην κατηγορία του: ¨ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ¨!!!

Σύντομα θα παραλάβουμε και αυτό το βραβείο! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη… και την κορυφαία κατάταξη!

Δημήτρης - Αικατερίνη"

Να αναφέρουμε επίσης ότι, ο καταξιωμένος Ελληνικός θεσμός των βραβείων BGFA παρακολουθεί όλες τις εν ενεργεία επιχειρήσεις της χώρας, για 120 ημέρες (4 μήνες), μέσω ενός ειδικά διαμορφωμένου προγράμματος συλλέγοντας όλες τις κριτικές, τάσεις, ακόμα και σχόλια σε δημόσια forums. Οι πηγές είναι το google και τα social media, άλλες πλατφόρμες καθώς και αναφορές σε δημόσιες πηγές (ενημερωτικά portals, forums κ.ά).

Κατόπιν, η ομάδα τεχνικών αλλά και η ερευνητική ομάδα που απαρτίζεται από δημοσιογράφους και βρίσκεται πίσω από το θεσμό, αξιολογεί τυχόν «ισοβαθμίες» βάσει των ποιοτικών χαρακτηριστικών των κριτικών για να βγάλει την τελική κατάταξη των διακριθέντων.

Τα Best Greek Food Awards, είναι βραβεία ποιότητας και δημοφιλίας επιχειρήσεων με βάση τις κριτικές των ίδιων των πελατών.

Επομένως είναι απόλυτα γνήσια και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση!

Κυρίως επειδή απηχούν την γνώμη-αξιολόγηση-σχόλια πελατών που μπορούν κάλλιστα να διασταυρωθούν μέσω των αντίστοιχων πηγών και της ίδιας της Google!

Ταβέρνα ¨Αρχονταρίκι¨ Άγιος Γεώργιος (Καλύβια Αγρίνιου)

Επισκεφθείτε τις σελίδες:

https://www.arxontariki.gr/

https://www.facebook.com/TAVERNA.ARXONTARIKI