Έρωτας και γάμος την εποχή... του κοροναϊού (φωτο)

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Εις γάμου κοινωνίαν ήρθαν χθες δύο ζευγάρια σε Πάτρα και Αγρίνιο, σε μέρες… κοροναϊού και με τις νύφες να έλκουν την καταγωγή τους από τα Καλύβια!

Πρόκειται για την Σταυρούλα (Ρούλα) Καραλή και τον Γιώργο Μωϋσιάδη που παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο Πατρών, καθώς επίσης και για την Σωτηρία Κοτσάλη και τον Βασίλη Παπαθανάση, που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Σίγουρα πρόκειται για ξεχωριστές και όμορφες στιγμές για τα δυο ζευγάρια και τις οικογένειές τους, που θα μείνουν αξέχαστες, λόγω των ιδιαιτεροτήτων αυτής της περιόδου, ενώ δεν έλειψαν και τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης ελέω κοροναϊού...

Η Ρούλα Καραλή έγραψε στο προφίλ της: «Την ημέρα αυτή την είχαμε φανταστεί αλλιώς αλλά ήταν ακόμα καλύτερη με όσους μας αγαπούν και τους αγαπάμε πολύ... Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα....»

Ευχόμαστε στην Σταυρούλα (Ρούλα) και τον Γιώργο,  όπως επίσης και στην Σωτηρία και τον Βασίλη, να είναι καλορίζικοι και πάντα ευτυχισμένοι!!!

Φωτογραφίες από την γαμήλια τελετή της Ρούλας Καραλή με τον Γιώργο Μωϋσιάδη

 

Τις φωτογραφίες από την γαμήλια τελετή της Σωτηρίας Κοτσάλη με τον Βασίλη Παπαθανάση, ανήρτησε στο facebook το φωτογραφείο V&V Photography.