Χαμηλή πίεση στο δίκτυο ύδρευσης

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Τις τελευταίες ημέρες έχει παρατηρηθεί χαμηλή πίεση στο δίκτυο ύδρευσης τού χωριού μας και σύμφωνα με πληροφορίες, τα συνεργεία της ΔΕΥΑ Αγρινίου, εδώ και τρείς ημέρες εργάζονται στο χωριό μας και προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

Όπως μας ανέφερε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, κ. Δημήτρης Αναστασίου, η λειτουργία του δικτύου σύντομα θα διορθωθεί, ενώ ταυτόχρονα έχει συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ, κ. Κωνσταντίνο Κιτσοπάνο, ώστε να γίνουν τάχιστα οι απαραίτητες εργασίες στο δίκτυο και να αποκατασταθούν οι βλάβες, προκειμένου να μην παρατηρηθούν ξανά προβλήματα του παρελθόντος.

Να επισημάνουμε ότι, προχθές το συνεργείο της ΔΕΥΑ βρήκε τον πιεσοστάτη χαλασμένο και τον αντικατέστησε, παρόλα αυτά οι τεχνικοί διαπίστωσαν ότι το πρόβλημα της χαμηλής πίεσης παρέμενε.  Μάλιστα σήμερα το πρωί ήρθε νέο συνεργείο με ειδικό μηχάνημα που εντοπίζει διαρροές στο δίκτυο και διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν προβλήματα σε κάποια σημεία, τα οποία σημαδεύτηκαν, ώστε από την προσεχή Δευτέρα να σκαφτούν και να συντηρηθούν.

Φωτογραφία αρχείου