Απολύμανση στον Βιολογικό και την ΔΕΥΑΑ

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Σε απολύμανση των διοικητικών και τεχνικών υπηρεσιών, των εγκαταστάσεων επέκτασης του Βιολογικού καθαρισμού (Καλύβια) αλλά και όλων των χώρων όπου υπάρχουν εργαζόμενοι, προχώρησε η Διοίκηση της ΔΕΥΑ Αγρινίου.

Ήδη, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα και γίνεται καθημερινός υγειονομικός έλεγχος των δικτύων προκειμένου να λειτουργούν απρόσκοπτα.

Τις εργασίες επέβλεψε ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ, Κώστας Κιτσοπάνος, επισημαίνοντας ότι οι απολυμάνσεις θα συνεχισθούν για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο: «Με αίσθημα ευθύνης λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού με σκοπό την ενίσχυση της προστασίας της δημόσιας υγείας. Διαχρονικός στόχος παραμένει η ασφάλεια των εργαζομένων και των πολιτών ιδιαίτερα αυτήν την κρίσιμη περίοδο».

Υπενθυμίζεται ότι η εξυπηρέτηση των καταναλωτών θα πραγματοποιείται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 26410-45332, 45361, 29364 ενώ το This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.