Η Χοροεσπερίδα του Συλλόγου Γυναικών και Κοινότητας Καλυβίων

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Με μεγάλη επιτυχία, σε μια γεμάτη από κόσμο αίθουσα, πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή, η αποκριάτικη χοροεσπερίδα που διοργανώθηκε σε συνεργασία του Συλλόγου Γυναικών «Δήμητρα» και της Κοινότητας Καλυβίων.

Η εκδήλωση έγινε στο Αγρίνιο, στο «Studio Πυθάρι» και συγκέντρωσε πολλούς θαμώνες που διασκέδασαν και χόρεψαν σε μια όμορφη γιορτινή  ατμόσφαιρα, ενώ στην αρχή της βραδιάς, ο Πρόεδρος Κοινότητας Καλυβίων κος Δημήτρης Αναστασίου και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών, κα Μαίρη Ζαπαντιώτη, ευχαρίστησαν θερμά όλους όσους παρευρίσκονταν στην χοροεσπερίδα!

Στη συνέχεια, τα μέλη του Χορευτικού τμήματος Γυναικών Καλυβίων, παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς, ενώ την επιμέλεια της μουσικής είχε ο Dj Νίκος Μπελεβώνης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, Γιάννης Φαρμάκης, ενώ παρόντες ήταν επίσης, ο τοπικός σύμβουλος Καλυβίων, Γιάννης Αντωνόπουλος, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ, Κώστας Α. Ζαπαντιώτης, ο ιερέας Θ. Αθανασόπουλος, ο Χοράρχης της Χορωδίας Καλυβίων, Νίκος Στρατόπουλος, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ Καλυβίων, Γιάννης Αναστασίου, όπως επίσης και αρκετός κόσμος.

Φωτογραφίες: Γιώργος Α. Πανταζόπουλος