Σκόραρε ο Στ. Μπελεβώνης με την ΑΕ Μεσολογγίου

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Με γκολ του Στάθη Μπελεβώνη, στις τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ΑΕ Μεσολογγίου –Ανατολής Ιωαννίνων, οι «κανονιέρηδες» πήραν πολύτιμη νίκη με 2-1 που θα τους χρειασθεί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ήταν ένα παιχνίδι, στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, με παρά πολύ ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, με ολιγόλεπτες διακοπές και πολλά παράπονα εκατέρωθεν.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 5΄μετα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γεωργούση, το όποιο κέρδισε ο Πιστιόλης, ενώ στο 53΄η ομάδα της ΑΕΜ έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Σωτηρόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 91΄ο Γεωργούσης της ΑΕΜ έκανε ατομική ενέργεια από αριστερά και έβγαλε τη σέντρα στην ¨καρδιά¨ της μικρής περιοχής, όπου ο επερχόμενος Στ. Μπελεβώνης με προβολή και παρά το μαρκάρισμα αμυντικού, θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους γηπεδούχους.

Μετά την νίκη αυτή, η ΑΕΜ έφτασε τους 21 βαθμούς, με την ομάδα του Μεσολογγίου την επόμενη εβδομάδα στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής να ταξιδεύει για το γειτονικό Ευπάλιο, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλωνα.

Πηγή: aitosports.gr