Το Χορευτικό τμήμα Καλυβίων, στην Χαλκίδα

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Στην ¨Γιορτή Πολιτισμού και υποδοχής του Νέου Χρόνου¨ που διοργανώνεται από τον όμιλο της Unesco Πειραιώς & Νήσων και θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα την μεθεπόμενη Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020, θα συμμετάσχει το Χορευτικό τμήμα Καλυβίων της ΚΕΔΑ.

Το Χορευτικό τμήμα Καλυβίων της ΚΕΔΑ υπό την επωνυμία «Άγιος Νικόλαος» θα εκπροσωπήσει στην εκδήλωση το χωριό μας με το χορευτικό του τμήμα ενώ θα παρουσιάσει την Παραδοσιακή Βασιλόπιτα της περιοχής μας.

Δείτε την πρόσκληση:

"To INTERNATIONAL ACTION ART με την υποστήριξη του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στην ετήσια μεγάλη γιορτή του Λαϊκού Πολιτισμού την Κυριακή 19 Ιανουάριου 2020 και ώρα 11.00 πμ, στο Κλειστό ΔΑΚ Χαλκίδας (Μελίνα Μερκούρη)

Σας περιμένουμε όλους σε μια γιορτή πολιτισμού, με τη συμμετοχή δεκάδων συνεργαζόμενων πολιτιστικών φορέων, παραδοσιακών συνόλων και συγκροτημάτων που θα μας παρουσιάσουν μουσική και χορό, ήθη και έθιμα από όλη την Ελλάδα.

Επίσης, θα παρουσιαστούν 50 παραδοσιακές Βασιλόπιτες από όλη σχεδόν την Ελλάδα τις οποίες και θα γευτούμε.

Με τιμή,

ο γενικός Πρόεδρος και CEO του International Action Art & Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική"

Ιωάννης Μαρωνίτης