Μαραθώνιος Αθήνας: Οι Καλυβιώτες που συμμετείχαν…

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Ο 37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή με μεγάλη επιτυχία, χάρη στη μεγάλη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων όλων των ηλικιών και αγωνιστικών επιπέδων, ενώ σε αυτόν πήραν μέρος και Καλυβιώτες συμπατριώτες μας που αγαπούν τον αθλητισμό!

Ο Μίλτος Ν. Γεωργίου και ο Γιώργος Γ. Γαλανόπουλος συμμετείχαν στην κλασσική διαδρομή των 42.195 μέτρων του μαραθωνίου, ενώ η Καλλιρόη Δ. Μπελεβώνη και η ξαδέρφη της Ειρήνη Χ. Μπελεβώνη, συμμετείχαν στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων, ενώ όλοι τερμάτισαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο Μίλτος Γεωργίου, που τερμάτισε με χρόνο 3 ώρες 58 λεπτά, έγραψε στο F/B: «Τελικά και τερματίσαμε και μια χαρά είμαστε και βελτιωθήκαμε… Ειδικά όταν σε στηρίζουν αυτοί που σ' αγαπούν!»

O Γιώργος Γαλανόπουλος ο οποίος διαμένει μόνιμα στο εξωτερικό, έλαβε μέρος για δεύτερη φορά στον Μαραθώνιο Αθηνών, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο F/B«Επιτέλους! Ο τερματισμός στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ήταν τελικά πιο δύσκολος από ότι θυμάμαι. Είμαι χαρούμενος που τερμάτισα με επίσημο χρόνο 4 ώρες και 23 λεπτά!»

Η Καλλιρόη Μπελεβώνη και η Ειρήνη Μπελεβώνη, ανέφεραν για την συμμετοχή τους: «Τρέξαμε για καλό σκοπό και η χαρά ήταν όλη δική μας!!!»

Συγχαρητήρια σε όλους για την συμμετοχή τους!!!

 

Ο Μίλτος Γεωργίου με τον συναθλητή του Παν. Χατζηβασιλείου στην αφετηρία της διαδρομής (Μαραθώνας)

 

O Γιώργος Γαλανόπουλος με το αναμνηστικό μετάλλιο και κατά τη διαδρομή του Μαραθωνίου

 

 

 

Η Καλλιρόη Μπελεβώνη και η Ειρήνη Μπελεβώνη