Μουσική βραδιά του Συλλόγου Γυναικών και της Χορωδίας Καλυβίων

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Μια όμορφη μουσική βραδιά έγινε χθες βράδυ Κυριακής στο χωριό μας και διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γυναικών Καλυβίων και την Χορωδία Καλυβίων, στην οποία συμμετείχαν πολλά μέλη και φίλοι των δυο συλλόγων.

Ήταν μια μουσική συνάντηση στην οποία ακούστηκαν τραγούδια παλιά και νεώτερα από τις κυρίες της Χορωδίας, με την συνοδεία λαούτου, από τον κ. Νίκο Στρατόπουλο, κιθάρας από τον κ. Δημήτρη Καραλή και κρουστών από την κα Ελένη Καραλή, που χάρισαν σε όλους τους συνδαιτυμόνες της βραδιάς μελωδικές στιγμές!

Παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, κ. Δημήτρης Αναστασίου, ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου για θέματα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, κ. Σπύρος Φλώρος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών, κα Μαίρη Ζαπαντιώτη-Στρατοπούλου και τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και αρκετά μέλη των δυο δραστήριων συλλόγων.

Να πούμε ότι, η συνάντηση έγινε δίπλα στην πλατεία του χωριού, στο καφενείο του κυρίου Αθανάσιου Χρυσικού.

Τέλος, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων "Δήμητρα" ενημερώνει τα μέλη του ότι, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, στο κτίριο της Τοπικής Κοινότητας.