Αγιασμός στον Σύλλογο Γυναικών Καλυβίων

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Συγκέντρωση του Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων «Δήμητρα» πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κτίριο της Κοινότητας, όπου τελέσθηκε Αγιασμός με αφορμή την έναρξη της θητείας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο ιερέας π. Θεοδόσιος Αθανασόπουλος, παρουσία πολλών μελών του συλλόγου, ενώ αμέσως μετά η Πρόεδρος κα Μαίρη Ζαπαντιώτη-Στρατοπούλου στον σύντομο χαιρετισμό της ευχαρίστησε όλες τις κυρίες για την συμμετοχή και τη στήριξή τους προς το νέο συμβούλιο και ευχήθηκε τα νέα πρόσωπα που αναλαμβάνουν το σύλλογο σε μια κρίσιμη καμπή να ανταποκριθούν στις προσδοκίες όλων. Ζήτησε επίσης την συνεργασία σε θέματα κοινών δράσεων και εκδηλώσεων τόσο από την Κοινότητα και τους συλλόγους  των Καλυβίων όσο και από τον Δήμο Αγρινίου.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου, δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του για πολιτιστικές δράσεις και ευχήθηκε να συνεχιστεί το έργο και η προσφορά του Συλλόγου Γυναικών προς την τοπική κοινωνία.

Στην σημερινή εκδήλωση παρέστησαν πολλά μέλη του συλλόγου, μέλη της Χορωδίας Καλυβίων και του Χορευτικού Τμήματος Καλυβίων (ΚΕΔΑ), ενώ προσφέρθηκαν γλυκίσματα και αναψυκτικά σε όλους. Ακολούθησε στη συνέχεια ένα μικρό εορταστικό τραπέζι στο κατάστημα εστίασης του συγχωριανού μας Κώστα Παπαγεωργούση, όπου συμμετείχαν μέλη και φίλοι του συλλόγου.