Η τελετή λήξης στο Δημοτικό Σχολείο

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων πραγματοποιήθηκε χθες (14/06) η γιορτή λήξης των μαθημάτων για την εκπαιδευτική περίοδο 2017-2018 με παιχνίδια, αθλοπαιδιές και τραγούδια, από τους μαθητές του σχολείου.

Η φετινή λιτή γιορτή άνοιξε με καλωσόρισμα από την διευθύντρια του σχολείου κα Χαρά Χριστοδούλου, η οποία ενημέρωσε τους γονείς για τις φετινές δράσεις του σχολείου, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε ποιήματα από τις Α, Β, Γ, Δ τάξεις, παιχνίδια με μπαλόνια από την Α και Β τάξεις, παιχνίδι με νερό και σφουγγάρι, από την Δ και Ε τάξεις και τέλος ένα χορευτικό και τραγούδια  του καλοκαιριού από την ΣΤ τάξη.

Να αναφέρουμε ότι, με αφορμή την αποχώρηση από το σχολείο της εκπαιδευτικού κας Ευαγγελίας Καρακόλη, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων την τίμησε για την προσφορά της, παραδίδοντάς της μια εικόνα του Αγίου Νικολάου, πολιούχου του χωριού μας.

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα για τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης τα οποία αποχαιρέτησαν με έκδηλη αγάπη, τους δασκάλους και τους συμμαθητές τους από τις μικρότερες τάξεις, μιας και από το φθινόπωρο θα ξεκινήσουν να φοιτούν στο γυμνάσιο.

Σήμερα Παρασκευή τέλος, δόθηκαν από τους εκπαιδευτικούς οι βαθμοί προόδου και τα απολυτήρια των μαθητών, ενώ ταυτόχρονα αντάλλαξαν ευχές για τις θερινές διακοπές που ξεκίνησαν...

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!