Διακοπή ρεύματος… λόγω κακοκαιρίας PDF Print E-mail
Written by Gikas   
Sunday, 16 July 2017 19:34

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Δίωρη διακοπή ρεύματος προκλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας που ενέσκηψε στην περιοχή μας σήμερα το απόγευμα, ενώ η δυνατή βροχή και οι πολλές αστραπές δεν προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα.

Κατά τη διάρκεια της καταιγίδας προβλήματα για τους οδηγούς δημιουργήθηκαν στην περιοχή του Πλατάνου, όπου το οδόστρωμα είχε γεμίσει με ¨λίμνες¨ νερού, ενώ δεν αναφέρθηκαν ζημιές σε καλλιέργειες.

Η επέλαση του κύματος κακοκαιρίας, μεσοκαλόκαιρο, με την κωδική ονομασία «Μέδουσα» βρίσκεται σε εξέλιξη. Η ΕΜΥ προειδοποιεί για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, ενώ μετεωρολόγοι προβλέπουν… χιόνια, μετά το κύμα καύσωνα με τα 40άρια των τελευταίων ημερών.

Το northmeteo.gr σημειώνει ότι πρόκειται για μια  εξαιρετικά σπάνια για την εποχή και το γεωγραφικό πλάτος της χώρας, κακοκαιρία, με το όνομα Μέδουσα «Medousa Storm», η οποία πλήττει μεγάλο μέρος της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και μέχρι το βράδυ της Δευτέρας ενώ από την Τρίτη ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται και η θερμοκρασία θα πάρει πάλι την ¨ανηφόρα¨, ενώ σε καλοκαιρινά επίπεδα θα επιστρέψει προς το τέλος της εβδομάδας.

Φωτογραφία αρχείου

Πληροφορίες από northmeteo.gr, agrinionews.gr

Last Updated on Sunday, 16 July 2017 22:00
 

Δήμος ΑγρινίουVIDEOS

ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2010

Για να δείτε περισσότερα Videos πιέστε [.. ΕΔΩ..]

ΚΑΙΡΟΣ

We have 34 guests online© Copyright ΚΑΛΥΒΙΑ Αγρινίου. Designed by CisLab - TEI of Messolonghi.
All Rights Reserved