Τιμάται η «Ημέρα Αγάπης» από τις Κοινωνικές Δομές Δήμου Αγρινίου

Στη δράση συμμετέχουν οι Δομές Αστέγων Δήμου Αγρινίου: Ανοικτό Κέντρο Ημέρας και Υπνωτήριο, η Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο, Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών, Κέντρο Κοινότητας–Παράρτημα Ρομά (ΕΣΠΑ 2014-2020), το Κοινωνικό Ιατρείο και το Κοινωνικό Οδοντιατρείο, με στόχο να αναδειχθεί  ο τρόπος με τον οποίο συλλογικά εκφράζουν την αγάπη, την αλληλεγγύη και τον σεβασμό μέσω των υπηρεσιών στήριξης που προσφέρουν, προς τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Τη φετινή χρονιά λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας, για την ημέρα αυτή, οι Δομές Αστέγων συμβολικά συμμετείχαν  στην εκπομπή «Δύναμη Ζωής» που παρουσιάζει η  κ. Μαρία Καλπουζάνη με κεντρικό ομιλητή τον κ. Σταμάτη Γεώργιο, Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, τον κ. Νικόλαο Βαφειάδη αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δήμου Αθηναίων και τον κ. Κωνσταντίνο Καλαντζή, Αντιδήμαρχο Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας, Δήμου Αγρινίου.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 22.00 μ.μ. στο τοπικό κανάλι Αχελώος ΤV.

Ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας, Κωνσταντίνος Καλαντζής, με αφορμή την ημέρα αυτή, ευχαριστεί όλους και όλες που στηρίζουν το δίκτυο Κοινωνικών Δομών του Δήμου και εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές!

ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.