Νίκος Χ. Χόντος: Πρωταθλητής με Αμπελόκηπους Ζακύνθου

Παρουσία του Αντιπρόεδρου Στράτου Σουπιού και άλλων μελών της διοίκησης της ΕΠΣ Ζακύνθου, έγινε η απονομή στο γήπεδο των Αμπελοκήπων, με την οικοδέσποινα-Πρόεδρο Ροδούλα Σπινθάκη να είναι χαρούμενη για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Ο συμπατριώτης μας Νίκος Χ. Χόντος μας είπε συγκεκριμένα για αυτή την επιτυχία:

«Φέτος αγωνίστηκα όλη την χρόνια στην ομάδα Α.Σ. Θύελλα Αμπελοκήπων, στη θέση του αριστερού χαφ και ως σέντερ φορ σε κάποια παιχνίδια. Ξεκίνησα από την ΑΕΚ Καλυβίων, σωματείο που δεν υπάρχει πλέον, μετά στον ΠΑΟ Αγρινίου, και την ΑΕ Βάλτου, ενώ στην Ζάκυνθο έχω αγωνιστεί σε Ζακυνθιακό, ΑΟ Λεβάντε και φέτος στην Θύελλα, όπου πήραμε την άνοδο για την Α΄ Κατηγορία!

Αυτή η επιτυχία και το κύπελλο του πρωταθλητή, είναι αφιερωμένο στον αγαπημένο θείο μου Γιώργο, αδερφό του πατέρα μου, που ¨έφυγε¨ πριν 3 μήνες από την ζωή και ήταν αυτός που με μύησε από μικρή ηλικία στο ποδόσφαιρο!

Πλέον είμαι μόνιμος κάτοικος Ζακύνθου, έχω κάνει οικογένεια και εργάζομαι σε καφέ στο κέντρο της πόλης».

Στην απονομή παραβρέθηκαν επίσης τα μέλη του συμβουλίου της ομάδας, ενώ η φιέστα του πρωταθλήματος από ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και φιλάθλους, συνεχίστηκε λίγο μετά στο χωριό Αμπελόκηποι με γλέντι και φαγητό.