Η κινητή μονάδα «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» από το ¨Χαμόγελο του Παιδιού¨, στη Μακρυνεία

Η δράση προληπτικής ιατρικής  «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» απευθύνεται σε παιδιά και σε ενήλικες και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αιτ/νίας τη Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου και την 2η ΤΟΜΥ Αγρινίου (Γαβαλούς) και 3η ΤΟΜΥ Αγρινίου, ενώ συνεπικουρεί το προσωπικό από την Στέγη Ημερήσιας Φροντίδας στα Καλύβια Αγρινίου ¨Το Χαμόγελο του Παιδιού¨.

Το Κινητό Πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» βρίσκεται και σήμερα στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ματαράγκας, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή θα σταθμεύσει σε χώρο κοντά στο Δημοτικό Κατάστημα Γαβαλούς, για δωρεάν εξετάσεις σε παιδιά και ενήλικες.

Η Κινητή Μονάδα «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», διαθέτει τέσσερα αυτόνομα ιατρεία και στελεχώνεται από εθελοντές γιατρούς (οφθαλμίατρο, παιδίατρο, οδοντίατρο και ΩΡΛ για παιδιά και Γενικό Ιατρό για τους ενήλικες), καθώς και από νοσηλευτικό ή άλλο προσωπικό του Οργανισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 26410-46990, Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Αγρινίου, κα Δάτσικα Κατερίνα Κοινωνική Λειτουργός και για προγραμματισμό ραντεβού εξέτασης στην 3η ΤΟΜΥ Γαβαλούς στο τηλέφωνο 26350-41230 (υπεύθυνη επικοινωνίας κα Αυγουστή Φλώρα).